Μακαρόνια Ναπολιτάνα

Η συνταγή του Γιώργου Τσούλη

Μακαρόνια Ναπολιτάνα

#tsoulotip: Τα φρέσκα μυρωδικά είναι καλό να μπαίνουν πάντα στο τέλος της διαδικασίας.



ΥΛΙΚΑ

500 γρ. Σπαγγέτι Νο7

1 κ.σ. Αλάτι

Για τη σάλτσα:

600 γρ. Ντομάτες

60 ml Κόκκινο κρασί

50 ml Ελαιόλαδο

10 Φύλλα Βασιλικού

2 Σκελίδες σκόρδο

1 Μεγάλο κρεμμύδι

1 Μέτριο καρότο

1 κ.γ. Ζάχαρη

½ Ματσάκι μαϊντανό

Αλάτι

Πιπέρι



Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved