Πάβλοβα με φρούτα

Η συνταγή του Γιώργου Τσούλη

Πάβλοβα με φρούτα

#tsoulotip: Όταν ψήνεται η μαρέγκα δεν ανοίγουμε το φούρνο. Ανάλογα το φούρνο, μπορεί να πάρει περισσότερο ή λιγότερο.



ΥΛΙΚΑ

60 γρ. ασπράδια

4 ασπράδια

250 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική

1 κ.γ. ξύδι από λευκό κρασί

1 κ.γ. corn flour

1 κ.γ. βανίλια, εκχύλισμα

Υλικά για την επικάλυψη:

300 ml κρέμα γάλακτος, πλήρης

2 κ.σ. ζάχαρη άχνη, κοσκινισμένη

Ξύσμα & χυμό από 2 lime

1 μπανάνα, κομμένη σε φέτες

1 ακτινίδιο, κομμένο σε κυδωνάτες φέτες

2 βανίλιες, κομμένες σε κυδωνάτες φέτες

Άχνη ζάχαρη, για το σερβίρισμα



Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved