Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2018
ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ:
ΗΛΙΟΣ - 19° 12' 43" ΤΟΞΟΤΗΣ
ΣΕΛΗΝΗ - 04° 04' 26" ΥΔΡΟΧΟΟΣ
ΕΡΜΗΣ - 28° 47' 34" ΣΚΟΡΠΙΟΣ
ΑΦΡΟΔΙΤΗ - 05° 30' 48" ΣΚΟΡΠΙΟΣ
ΑΡΗΣ - 16° 11' 03" ΙΧΘΥΕΣ
ΔΙΑΣ - 07° 17' 37" ΤΟΞΟΤΗΣ
ΚΡΟΝΟΣ - 08° 58' 05" ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΟΥΡΑΝΟΣ - 28° 53' 49" ΚΡΙΟΣ R
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ - 13° 46' 11" ΙΧΘΥΕΣ
ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ - 19° 55' 59" ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΒΟΡΕΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ - 27° 10' 53" ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ρολό χοιρινό γεμιστό με μανιτάρια, λιαστή ντομάτα και γραβιέρα Κρήτης

Η συνταγή του Γιώργου Τσούλη

Ρολό χοιρινό γεμιστό με μανιτάρια, λιαστή ντομάτα και γραβιέρα Κρήτης

#tsoulotip: Καλό θα ήταν στο ταψί που θα βάλουμε να ψήσουμε στο φούρνο το κρέας, να ρίξουμε λίγο νερό έτσι ώστε κατά το ψήσιμο να δημιουγήσουμε υγρασία και να μέινει ζουμερό το κρέας.

ΥΛΙΚΑ

2 κιλά πανσέτα χωρίς δέρμα και χωρίς κόκκαλο

1κ.σ. γλυκάνισο σπόρους

3σκ. Σκόρδο

10κλ. θυμάρι μόνο τα φύλλα ψιλοκομμένα

3κ.σ. ελαιόλαδο και έξτρα ελαιόλαδο για το σοτάρισμα των μανιταριών

150γρ. μανιτάρια λευκά κομμένα σε κάθετες λεπτές φέτες

100γρ. λιαστές ντομάτες κομμένες σε λεπτές λωρίδες

150φρ. Γραβιέρα Κρήτης κομμένη σε μικρά κυβάκια

2κ.σ. κρέμα βαλσάμικο

Αλάτι χοντό

1κ.σ. Πιπέρι χοντρό

2κ.σ. μουστάρδα απαλή

Για το γλάσσο:

150γρ. μέλι

100γρ. ζάχαρη καστανή

1 αστεροειδή γλυκάνισο

 Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com
Σχολιάστε
ΣΧΟΛΙΑ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies