Cheesecake με riccota και σάλτσα από βατόμουρα

Η συνταγή του Γιώργου Τσούλη

Cheesecake με riccota και σάλτσα από βατόμουρα

#tsoulotip: Όλα τα υλικά πρέπει να είναι σε θερμοκρασία δωματίου για να γίνει σωστά η ομογενομοιήση των υλικών.



ΥΛΙΚΑ

300 γρ. μπισκότα τύπου digestive

110 γρ. βούτυρο, λιωμένο

150 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική

230 γρ. τυρί μασκαρπόνε

500 γρ. τυρί riccota

400 γρ. γάλα εβαπορέ ΝΟΥΝΟΥ Γεύσεις Σπιτικές

1 κ.σ. βανίλια εκχύλισμα

Ξύσμα από 1 πορτοκάλι

4 large αυγά

Υλικά για τη σάλτσα από βατόμουρα:

200 γρ. βατόμουρα

50 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική

1 στικ κανέλας



Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved