Σάββατο 17 Νοεμβρίου 2018
ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ:
ΗΛΙΟΣ - 25° 15' 43" ΣΚΟΡΠΙΟΣ
ΣΕΛΗΝΗ - 17° 51' 37" ΙΧΘΥΕΣ
ΕΡΜΗΣ - 13° 27' 44" ΤΟΞΟΤΗΣ R
ΑΦΡΟΔΙΤΗ - 25° 16' 21" ΖΥΓΟΣ
ΑΡΗΣ - 01° 04' 33" ΙΧΘΥΕΣ
ΔΙΑΣ - 02° 01' 22" ΤΟΞΟΤΗΣ
ΚΡΟΝΟΣ - 06° 26' 35" ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΟΥΡΑΝΟΣ - 29° 35' 24" ΚΡΙΟΣ R
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ - 13° 42' 35" ΙΧΘΥΕΣ R
ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ - 19° 18' 27" ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΒΟΡΕΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ - 29° 07' 17" ΚΑΡΚΙΝΟΣ R

Charlotte με cream Bavarian

Η συνταγή του Γιώργου Τσούλη.

Charlotte με cream Bavarian

#tsoulotip: Για σοκολατένια σαβαγιάρ μπορείτε να αφαιρέσετε 5 γρ. αλεύρι και να βάλετε 5 γρ. κακάο άγλυκο.

ΥΛΙΚΑ

Υλικά

Για την κρέμα bavarian:

250 ml. Φρέσκο γάλα 

250 ml. Κρέμα γάλακτος

2 Βανίλιες

120 γρ. Κρυσταλλική ζάχαρη 

120 γρ. Κρόκους Αυγών (είναι περίπου 6 κρόκοι αναλόγως το βάρος του κάθε αυγού)

12 γρ. ζελατίνη

500 γρ. κρέμα γάλακτος

Υλικά για σαβαγιαρ:

6 Κρόκους αυγών

50 γρ Ζάχαρη

3 Ασπράδια αυγών

35 γρ. Ζάχαρη

55 γρ. Αλεύρι

Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com
Σχολιάστε
ΣΧΟΛΙΑ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies