Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2019
ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ:
ΗΛΙΟΣ - 29° 42' 13" ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΣΕΛΗΝΗ - 13° 44' 08" ΚΑΡΚΙΝΟΣ
ΕΡΜΗΣ - 23° 12' 09" ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΑΦΡΟΔΙΤΗ - 13° 23' 30" ΤΟΞΟΤΗΣ
ΑΡΗΣ - 12° 49' 22" ΚΡΙΟΣ
ΔΙΑΣ - 15° 36' 09" ΤΟΞΟΤΗΣ
ΚΡΟΝΟΣ - 13° 36' 53" ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΟΥΡΑΝΟΣ - 28° 40' 35" ΚΡΙΟΣ
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ - 14° 33' 23" ΙΧΘΥΕΣ
ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ - 21° 14' 12" ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΒΟΡΕΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ - 26° 46' 46" ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Charlotte με cream Bavarian

Η συνταγή του Γιώργου Τσούλη.

Charlotte με cream Bavarian

#tsoulotip: Για σοκολατένια σαβαγιάρ μπορείτε να αφαιρέσετε 5 γρ. αλεύρι και να βάλετε 5 γρ. κακάο άγλυκο.

ΥΛΙΚΑ

Υλικά

Για την κρέμα bavarian:

250 ml. Φρέσκο γάλα 

250 ml. Κρέμα γάλακτος

2 Βανίλιες

120 γρ. Κρυσταλλική ζάχαρη 

120 γρ. Κρόκους Αυγών (είναι περίπου 6 κρόκοι αναλόγως το βάρος του κάθε αυγού)

12 γρ. ζελατίνη

500 γρ. κρέμα γάλακτος

Υλικά για σαβαγιαρ:

6 Κρόκους αυγών

50 γρ Ζάχαρη

3 Ασπράδια αυγών

35 γρ. Ζάχαρη

55 γρ. Αλεύρι

Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com
Σχολιάστε
ΣΧΟΛΙΑ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies