Πατατόσουπα βελουτέ

Η συνταγή του Γιώργου Τσούλη.

Πατατόσουπα βελουτέ

ΥΛΙΚΑ

500 ml. Νερό

300 γρ. Πατάτες, κομμένες σε κύβους

100 γρ. Κρεμμύδι ξερό, σε λεπτές φέτες

100 γρ. Μπέικον, σε λωρίδες

50 γρ. Kρέμα γάλακτος

40 γρ. Βούτυρο

40 γρ. Ελαιόλαδο

1 Ζωμό κοτόπουλο, σε μορφή gel

Aλάτι

Πιπέρι

Θυμάρι

Κρουτόν, για το σερβίρισμα



Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved