Κουλούρια Θεσσαλονίκης με κανέλα και πορτοκάλι

Η συνταγή του Γιώργου Τσούλη.

Κουλούρια Θεσσαλονίκης με κανέλα και πορτοκάλι

ΥΛΙΚΑ

150 γρ Αλεύρι σκληρό

350 γρ. Αλεύρι για όλες τις χρήσεις

8 γρ. αλάτι

35 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική

300 γρ. νερό, σε θερμοκρασία δωματίου

2 Φακελάκια ξερή μαγιά

1 κ.γ. κανέλα σε σκόνη

Ξύσμα από ½ πορτοκάλι λίγο ελαιόλαδο

Σουσάμι ηλιόσποροι, για την επικάλυψη

2 κ.σ. ζάχαρη

500 γρ νερό, χλιαρό



Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved