Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2018
ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ:
ΗΛΙΟΣ - 28° 07' 58" ΣΚΟΡΠΙΟΣ
ΣΕΛΗΝΗ - 23° 52' 55" ΚΡΙΟΣ
ΕΡΜΗΣ - 12° 30' 20" ΤΟΞΟΤΗΣ R
ΑΦΡΟΔΙΤΗ - 25° 34' 13" ΖΥΓΟΣ
ΑΡΗΣ - 02° 50' 31" ΙΧΘΥΕΣ
ΔΙΑΣ - 02° 39' 23" ΤΟΞΟΤΗΣ
ΚΡΟΝΟΣ - 06° 43' 35" ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΟΥΡΑΝΟΣ - 29° 29' 25" ΚΡΙΟΣ R
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ - 13° 41' 59" ΙΧΘΥΕΣ R
ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ - 19° 22' 22" ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΒΟΡΕΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ - 28° 46' 59" ΚΑΡΚΙΝΟΣ R

Νιόκι πατζαριού

Η συνταγή του Γιώργου Τσούλη.

Νιόκι πατζαριού

#tsoulotip: Το νερό που θα βράσουμε τα νιόκι δεν πρέπει να βράζει πάρα πολύ γιατί ο βρασμός θα μετακινεί συνεχώς τα νιόκι μέσα στην κατσαρόλα και θα έχει ως αποτέλεσμα να μην καταλάβουμε πότε είναι έτοιμα. Θέλουμε να κοχλάζει το νερό και να περιμένουμε τα νιόκι να ανέβουν μόνα τους στην επιφάνεια.

ΥΛΙΚΑ

500 γρ. παντζάρια, βρασμένα

2 κ.γ. ελαιόλαδο

1 αυγό

1/4κ.γ. μοσχοκάρυδο

200γρ. αλεύρι γ.ο.χ.

100 γρ. παρμεζάνα, τριμμένη

1/2κ.γ. αλάτι

Για το σερβίρισμα:

150 γρ. βούτυρο

7-8 φύλλα φασκόμηλο, ψιλοκομμένα

Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com
Σχολιάστε
ΣΧΟΛΙΑ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies