Γάλα σόγιας: Γιατί θεωρείται το καλύτερο υποκατάστατο του ζωικού γάλακτος

Οι πωλήσεις γάλακτος μη ζωικής προέλευσης έχουν αυξηθεί κατά 61% τα τελευταία πέντε χρόνια, σύμφωνα με σχετικές έρευνες.

Γάλα σόγιας: Γιατί θεωρείται το καλύτερο υποκατάστατο του ζωικού γάλακτος

Είναι χαρακτηριστικό ότι περίπου το 20% των Αμερικανών δηλώνουν ότι έχουν μειώσει τη κατανάλωση γαλακτοκομικών προϊόντων για λόγους υγείας.

Διαβάστε περισσότερα στο Onmed.gr

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved