Κοτομπουκιές

Η συνταγή του Γιώργου Τσούλη.

Κοτομπουκιές

#tsoulotip: Όσο περισσότερο μένει στο ψυγείο το μαριναρισμένο κοτόπουλο τόσο πιο πλούσια γεύση αποκτά.



ΥΛΙΚΑ

600 γρ. Στήθος κοτόπουλου

100 γρ. Κορν φλεικς, θρυμματισμένα

80 γρ. Παρμεζάνα

80 γρ. Αλεύρι

2 Αυγά, χτυπημένα

½ κ.γ. Καπνιστή πάπρικα

Αλάτι

Πιπέρι

Ηλιέλαιο, για το τηγάνισμα

Για τη μαρινάδα:

500 ml Ξινόγαλα

1 κ.γ. Σκόρδο, τριμμένο

½ κ.γ. Κόλιανδρο, σκόνη

½ κ.γ. Κύμινο, σκόνη

Αλάτι

Πιπέρι

Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com



©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved