Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2018
ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ:
ΗΛΙΟΣ - 25° 36' 43" ΣΚΟΡΠΙΟΣ
ΣΕΛΗΝΗ - 22° 06' 44" ΙΧΘΥΕΣ
ΕΡΜΗΣ - 13° 25' 08" ΤΟΞΟΤΗΣ R
ΑΦΡΟΔΙΤΗ - 25° 17' 31" ΖΥΓΟΣ
ΑΡΗΣ - 01° 17' 25" ΙΧΘΥΕΣ
ΔΙΑΣ - 02° 06' 00" ΤΟΞΟΤΗΣ
ΚΡΟΝΟΣ - 06° 28' 38" ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΟΥΡΑΝΟΣ - 29° 34' 40" ΚΡΙΟΣ R
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ - 13° 42' 29" ΙΧΘΥΕΣ R
ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ - 19° 18' 55" ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΒΟΡΕΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ - 29° 05' 48" ΚΑΡΚΙΝΟΣ R

Ριζότο Μανιταριών

Μια εύκολη και νόστιμη συνταγή από τον Γιώργο Τσούλη.

Ριζότο Μανιταριών

#tsoulotip: Για να φτάσει να είναι al dente πρέπει να απορροφήσει 600 ml από το ζωμό. Το ζωμό που μένει μπορούμε να τον κρατήσουμε για να του δώσουμε υγρασία στην περίπτωση που θέλουμε να το καταναλώσουμε λίγο αργότερα. Το ελαιόλαδο το αρωματίζω με θυμάρι και σκόρδο. Αυτό γίνεται βάζοντας μερικά κλωνάρια θυμάρι και δύο σκελίδες σκόρδο μέσα στο ελαιόλαδο βάζοντας το σε μέτρια προς χαμηλή φωτιά για μερικά λεπτά μέχρι να βγάλουν τα αρώματα τους. Αν θέλουμε μπορούμε να το παραλείψουμε και να τοποθετήσουμε τα μυρωδικά απευθείας στο σκεύος που ετοιμάζουμε το ριζότο.

ΥΛΙΚΑ

870 γρ. Νερό, ζεστό

130 γρ. Ρύζι arborio

105 γρ. Μανιτάρια, κομμένα σε φέτες

1 μέτριο Κρεμμύδι

80 ml Λευκό κρασί

50 ml Ελαιόλαδο, αρωματισμένο)

30 γρ. Ζωμό κότας, σε gel)

25 γρ. Παρμεζάνα, τριμμένη)

25 γρ. Βούτυρο

6 γρ. Μανιτάρια porcini

Πιπέρι

Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com

Σχολιάστε
ΣΧΟΛΙΑ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies