Αγιορείτικες σουπιές με σπανάκι

Η συνταγή του Γιώργου Τσούλη.

Αγιορείτικες σουπιές με σπανάκι

#tsoulotip: Αν χρησιμοποιούμε κατεψυγμένες σουπιές δεν χρειάζεται να τις ζεματίσουμε στην αρχή.

ΥΛΙΚΑ

1 κιλό φρέσκες σουπιές

1 κιλό σπανάκι, φρέσκο

1 μάτσο κρεμμυδάκια φρέσκα, ψιλοκομμένα
1 ματσάκι άνηθος, ψιλοκομμένος
200ml. ελαιόλαδο
αλάτι & πιπέρι
½ κ.γ. ρίγανη
¼ κ.γ. κύμινο
χυμό και ξύσμα από 1 λεμόνι

Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved