Wellington

Μια νόστιμη συνταγή για το Κυριακάτικο τραπέζι και όχι μόνο

Wellington

#tsoulotip: Πριν το ψήσουμε θα μπορούσαμε να βάλουμε το wellington για 2 ώρες μέσα στο ψυγείο ώστε να ξεκουραστεί λίγο το κρέας και το φύλλο να γίνει πιο τραγανό



ΥΛΙΚΑ

1 αυγό

1 κ.σ. νερό

100 γρ. αποξηραμένα φρούτα, σε φέτες

2 ψαρονέφρια (περίπου 600 γρ.)

12 φέτες προσούτο

1/4 κ.γ. αλάτι

1/4 κ.γ. πιπέρι

1 κ.σ. αλεύρι γ.ο.χ.

1 φύλλο σφολιάτας

1 κ.σ. γεμάτη μουστάρδα με σιναπόσπορο

2 κλ. δεντρολίβανο, ψιλοκομμένο





Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com



©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved