Σοκολατένιος κορμός με χαλβά

Η συνταγή του Γιώργου Τσούλη.

Σοκολατένιος κορμός με χαλβά

#tsoulotip: Το χαλβά τον βάζουμε τελευταίο στη σοκολάτα γιατί δεν θέλουμε να έχει υψηλή θερμοκρασία η σοκολάτα και λιώσει ο χαλβάς.

ΥΛΙΚΑ

500γρ. χαλβά κομμένο σε κύβους

100γρ. φουντούκια ολόκληρα

100γρ. καρύδια ολόκληρα

400γρ. κουβερτούρα

2κ.σ. σουσάμι

¼ κ.γ. κανέλλα

1κ.γ. κονιάκ

Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved