Corndogs

Η συνταγή του Γιώργου Τσούλη.

Corndogs

#tsoulotip: Η φωτιά μας δεν πρέπει να είναι πολύ δυνατή,καθώς άν είναι καυτό το ηλιέλαιο δεν θα ψηθεί σωστά η ζύμη.



ΥΛΙΚΑ

12 Λουκάνικα,Φρανκφούρτης

12 Ξυλάκια,καλαμάκια

150 γρ.Καλαμποκάλευρο

130 γρ. Αλεύρι γ.ο.χ

½ κ.γ Αλάτι

1 Πρέζα πιπέρι

50 γρ. Ζάχαρη,κρυσταλλική

4 κ.γ. Μπέικιν πάουντερ

1 Αυγό

240 ml Γάλα

Ηλιέλαιο για το τηγάνισμα

Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com



©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved