Ροξάκια

Η συνταγή του Γιώργου Τσούλη

Ροξάκια

#tsoulotip: Σε περίπτωση που το σοκολατένιο ζυμάρι βγει πολύ σκληρό προσθέτουμε λίγο γάλα για να το μαλακώσουμε.



ΥΛΙΚΑ

Για τη ζύμη

500γρ. αλεύρι, μαλακό

7γρ. μαγιά, ξερή

2 αυγά

5γρ. μπέικιν πάουντερ

1/4 κουταλάκι του γλυκού βανίλια, εκχύλισμα

180γρ. γάλα χλιαρό

180γρ. ελαιόλαδο

2 κ.σ. κακάο κοσκινισμένο

1/2 κ.σ. ζάχαρη κρυσταλλική

1/2 κ.γ. κανέλα σκόνη

Για το σιρόπι

500 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική

700γρ. νερό

φλούδες από 1 λεμόνι

1 αστεροειδή γλυκάνισο

Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com



©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved