O Σάκης Ρουβάς παρουσιάζει το νέο πρόσωπο των παιδιατρικών νοσοκομείων

Οι εικόνες μιλούν από μόνες τους.

O Σάκης Ρουβάς παρουσιάζει το νέο πρόσωπο των παιδιατρικών νοσοκομείων

Με τα έργα ανακαίνισης που υλοποιεί ο ΟΠΑΠ, τα παιδιατρικά νοσοκομεία «Η Αγία Σοφία» και «Παναγιώτης & Αγλαΐα Κυριακού» έχουν αλλάξει πρόσωπο και παρέχουν πλέον ένα ευχάριστο περιβάλλον νοσηλείας στους μικρούς ασθενείς.

Συνολικά έως σήμερα ο ΟΠΑΠ έχει παραδώσει 22 έργα ανακαίνισης, μεταξύ των οποίων 15 νοσηλευτικές μονάδες, συνολικής έκτασης 9.230 τ.μ. και δυναμικής 321 κλινών, που καλύπτουν το 50% και των δύο παιδιατρικών νοσοκομείων.

Σε αυτή την πρωτοβουλία, ο ΟΠΑΠ αντλεί δύναμη κάθε χρόνο από τη στήριξη του κόσμου που κατεβάζει και χρησιμοποιεί τη δωρεάν εφαρμογή «Ομάδα Προσφοράς ΟΠΑΠ». Η εταιρεία έχει ενεργοποιήσει κι εφέτος, στο διαδραστικό app που διαθέτει, τη δυνατότητα συμμετοχής όλων μας σε διασκεδαστικά παιχνίδια με στόχο τη συγκέντρωση πόντων, οι οποίοι θα μετατραπούν από τον ΟΠΑΠ σε οικονομική ενίσχυση για την υλοποίηση νέων έργων στα νοσοκομεία.

Ο Σάκης Ρουβάς, που υποστηρίζει την πρωτοβουλία του ΟΠΑΠ, είναι ένα από τα πιο δραστήρια μέλη της εφαρμογής «Ομάδα Προσφοράς». Ο δημοφιλής τραγουδιστής βρέθηκε στα παιδιατρικά νοσοκομεία για να δει από κοντά τα έργα που υλοποιεί ο ΟΠΑΠ, αλλά και να δείξει στους followers του τι μπορεί να πετύχει η «Ομάδα Προσφοράς» εάν όλοι μαζί ενώσουμε τις δυνάμεις μας.

Δείτε το βίντεο

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved