Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2018
ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ:
ΗΛΙΟΣ - 26° 14' 14" ΣΚΟΡΠΙΟΣ
ΣΕΛΗΝΗ - 29° 47' 41" ΙΧΘΥΕΣ
ΕΡΜΗΣ - 13° 17' 32" ΤΟΞΟΤΗΣ R
ΑΦΡΟΔΙΤΗ - 25° 20' 19" ΖΥΓΟΣ
ΑΡΗΣ - 01° 40' 27" ΙΧΘΥΕΣ
ΔΙΑΣ - 02° 14' 17" ΤΟΞΟΤΗΣ
ΚΡΟΝΟΣ - 06° 32' 19" ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΟΥΡΑΝΟΣ - 29° 33' 21" ΚΡΙΟΣ R
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ - 13° 42' 21" ΙΧΘΥΕΣ R
ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ - 19° 19' 46" ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΒΟΡΕΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ - 29° 02' 25" ΚΑΡΚΙΝΟΣ R

Ταλιατέλες aglio e olio

Δείτε την νέα συνταγή του Γιώργου Τσούλη.

Ταλιατέλες aglio e olio

#tsoulotip: Σε περίπτωση που δεν έχετε μηχανή μπορείτε να ανοίξετε το ζυμάρι με πλάστη. Το σιμιγδάλι το βάζουμε για να απορροφήσει την υγρασία. Επίσης καλό θα ήταν όταν κόψουμε το ζυμάρι σε ταλιατέλες να τις πασπαλίσουμε με αρκετό σιμιγδάλι και να τις αφήσουμε για μισή ώρα να ξεραθούν.

ΥΛΙΚΑ

ΓΙΑ ΤΗ ΖΥΜΗ

500γρ. αλεύρι γ.ο.χ.

4 αυγά

1 κρόκο

50ml. ελαιόλαδο

2 πρέζες αλάτι

500γρ. σιμιγδάλι ψιλό για το πασπάλισμα του αλευριού

ΓΙΑ ΤΗ ΣΑΛΤΣΑ

5 σκελίδες σκόρδο κομμένες σε κάθετες λεπτές φέτες

200ml. ελαιόλαδο

150-200ml. νερό από το βράσιμο των ζυμαρικών

αλάτι & πιπέρι

½ μάτσο μαϊντανό ψιλοκομμένο για το σερβίρισμα

Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com

Σχολιάστε
ΣΧΟΛΙΑ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies