Καραμελωμένη κολοκύθα

Μια νόστιμη πρόταση από τον Γιώργο Τσούλη.

Καραμελωμένη κολοκύθα

#tsoulotip: Σε περίπτωση που καραμελώσει πολύ η κολοκύθα προσθέτουμε 100ml νερό.



ΥΛΙΚΑ

600 γρ. κολοκύθα,καθαρισμένη και κομμένη σε κομμάτια πάχους 7εκ.

1200 γρ. ζάχαρη,κρυσταλλική

1 κ.γ. κανέλα,τριμμένη

½ κ.γ. μοσχοκάρυδο,τριμμένο

½ κ.γ. γαρύφαλλο,τριμμένο

Ξύσμα από ένα πορτοκάλι

Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com



©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved