Αφράτη ομελέτα με σύγκλινο και γραβιέρα

Τι προτείνει ο Γιώργος Τσούλης;

Αφράτη ομελέτα με σύγκλινο και γραβιέρα

#tsoulotip: Το γάλα το βάζουμε για να μας γίνει ακόμα πιο αφράτη η ομελέτα μας.

ΥΛΙΚΑ

50γρ. βούτυρο και έξτρα για το βουτύρωμα του σκεύους

6 μέτρια πράσα ξεπλυμένα καλά και ψιλοκομμένα

2κ.σ. ελαιόλαδο

12 μεγάλα αυγά

800ml. γάλα πλήρες

Αλάτι-πιπέρι

300γρ. τριμμένη γραβιέρα

250γρ. σύγκλινο κομμένο σε μικρά κυβάκια

Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved