Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2019
ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ:
ΗΛΙΟΣ - 02° 46' 03" ΥΔΡΟΧΟΟΣ
ΣΕΛΗΝΗ - 29° 19' 11" ΛΕΩΝ
ΕΡΜΗΣ - 28° 06' 29" ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΑΦΡΟΔΙΤΗ - 16° 41' 53" ΤΟΞΟΤΗΣ
ΑΡΗΣ - 14° 51' 46" ΚΡΙΟΣ
ΔΙΑΣ - 16° 10' 09" ΤΟΞΟΤΗΣ
ΚΡΟΝΟΣ - 13° 57' 36" ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΟΥΡΑΝΟΣ - 28° 42' 54" ΚΡΙΟΣ
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ - 14° 38' 43" ΙΧΘΥΕΣ
ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ - 21° 20' 15" ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΒΟΡΕΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ - 26° 46' 13" ΚΑΡΚΙΝΟΣ R

Hunkar begendi (Χουνκιάρ Μπεγιεντί)

Τι προτείνει ο Γιώργος Τσούλης;

Hunkar begendi (Χουνκιάρ Μπεγιεντί)

#tsoulotip: Mπορούμε να κάνουμε την ίδια συνταγή με αρνίσιο μπούτι χωρίς κόκκαλο.

ΥΛΙΚΑ

Υλικά για την πάστα πιπεριάς:

700γρ. πιπεριές Φλωρίνης

50γρ. πάστα ντομάτας

1/2κ.γ. αλάτι

1κ.γ. κόκκινο πιπέρι

2κ.σ. ελαιόλαδο

Υλικά για τον πουρέ μελιτζάνας:

4 μελιτζάνες φλάσκες

1κ.σ. Κρέμα Βαλσάμικο

30γρ. βούτυρο

30γρ. αλεύρι γ.ο.χ.

380ml. γάλα

80γρ. παρμεζάνα τριμμένη

1 λεμόνι, χυμό

Αλάτι-πιπέρι

Για το κοκκινιστό μοσχάρι:

4κ.σ. ελαιόλαδο

1κg. Μοσχαρίσιο κιλότο κομμένο σε κύβους 3*3εκ.

1κ.σ. πάστα πιπεριάς

2κ.σ. πάστα ντομάτας

1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο

1σκ. σκόρδο ψιλοκομμένη

3 ντομάτες ψιλοκομμένες

1κ.γ. ρίγανη ξερή

1κ.γ. αλάτι

Πιπέρι

200ml. ζεστό νερό

Ψιλοκομμένο μαϊντανό για το σερβίρισμα

Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com

Το Astro μας λάμπει και στο Instagram. Follow it!
Σχολιάστε
6 SHARES
ΣΧΟΛΙΑ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies