Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου 2020
ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ:
ΗΛΙΟΣ - 27° 47' 17" ΠΑΡΘΕΝΟΣ
ΣΕΛΗΝΗ - 07° 53' 50" ΣΚΟΡΠΙΟΣ
ΕΡΜΗΣ - 21° 19' 05" ΖΥΓΟΣ
ΑΦΡΟΔΙΤΗ - 15° 33' 05" ΛΕΩΝ
ΑΡΗΣ - 27° 21' 03" ΚΡΙΟΣ R
ΔΙΑΣ - 17° 29' 30" ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΚΡΟΝΟΣ - 25° 24' 08" ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ R
ΟΥΡΑΝΟΣ - 10° 11' 12" ΤΑΥΡΟΣ R
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ - 19° 18' 50" ΙΧΘΥΕΣ R
ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ - 22° 32' 08" ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ R
ΒΟΡΕΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ - 24° 03' 51" ΔΙΔΥΜΟΙ R

Hunkar begendi (Χουνκιάρ Μπεγιεντί)

Τι προτείνει ο Γιώργος Τσούλης;

Hunkar begendi (Χουνκιάρ Μπεγιεντί)

#tsoulotip: Mπορούμε να κάνουμε την ίδια συνταγή με αρνίσιο μπούτι χωρίς κόκκαλο.

ΥΛΙΚΑ

Υλικά για την πάστα πιπεριάς:

700γρ. πιπεριές Φλωρίνης

50γρ. πάστα ντομάτας

1/2κ.γ. αλάτι

1κ.γ. κόκκινο πιπέρι

2κ.σ. ελαιόλαδο

Υλικά για τον πουρέ μελιτζάνας:

4 μελιτζάνες φλάσκες

1κ.σ. Κρέμα Βαλσάμικο

30γρ. βούτυρο

30γρ. αλεύρι γ.ο.χ.

380ml. γάλα

80γρ. παρμεζάνα τριμμένη

1 λεμόνι, χυμό

Αλάτι-πιπέρι

Για το κοκκινιστό μοσχάρι:

4κ.σ. ελαιόλαδο

1κg. Μοσχαρίσιο κιλότο κομμένο σε κύβους 3*3εκ.

1κ.σ. πάστα πιπεριάς

2κ.σ. πάστα ντομάτας

1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο

1σκ. σκόρδο ψιλοκομμένη

3 ντομάτες ψιλοκομμένες

1κ.γ. ρίγανη ξερή

1κ.γ. αλάτι

Πιπέρι

200ml. ζεστό νερό

Ψιλοκομμένο μαϊντανό για το σερβίρισμα

Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com

Σχολιάστε
6 SHARES

ΤΑΙΡΙΑΖΕΤΕ;

ΚΡΙΟΣ
ΚΡΙΟΣ
ΣΧΟΛΙΑ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

©2011-2020 Astrology.gr - All rights reserved