Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2018
ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ:
ΗΛΙΟΣ - 24° 00' 48" ΣΚΟΡΠΙΟΣ
ΣΕΛΗΝΗ - 02° 55' 34" ΙΧΘΥΕΣ
ΕΡΜΗΣ - 13° 27' 44" ΤΟΞΟΤΗΣ
ΑΦΡΟΔΙΤΗ - 25° 14' 32" ΖΥΓΟΣ R
ΑΡΗΣ - 00° 18' 47" ΙΧΘΥΕΣ
ΔΙΑΣ - 01° 44' 52" ΤΟΞΟΤΗΣ
ΚΡΟΝΟΣ - 06° 19' 20" ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΟΥΡΑΝΟΣ - 29° 38' 05" ΚΡΙΟΣ R
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ - 13° 42' 55" ΙΧΘΥΕΣ R
ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ - 19° 16' 49" ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΒΟΡΕΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ - 29° 10' 20" ΚΑΡΚΙΝΟΣ R

Hunkar begendi (Χουνκιάρ Μπεγιεντί)

Τι προτείνει ο Γιώργος Τσούλης;

Hunkar begendi (Χουνκιάρ Μπεγιεντί)

#tsoulotip: Mπορούμε να κάνουμε την ίδια συνταγή με αρνίσιο μπούτι χωρίς κόκκαλο.

ΥΛΙΚΑ

Υλικά για την πάστα πιπεριάς:

700γρ. πιπεριές Φλωρίνης

50γρ. πάστα ντομάτας

1/2κ.γ. αλάτι

1κ.γ. κόκκινο πιπέρι

2κ.σ. ελαιόλαδο

Υλικά για τον πουρέ μελιτζάνας:

4 μελιτζάνες φλάσκες

1κ.σ. Κρέμα Βαλσάμικο

30γρ. βούτυρο

30γρ. αλεύρι γ.ο.χ.

380ml. γάλα

80γρ. παρμεζάνα τριμμένη

1 λεμόνι, χυμό

Αλάτι-πιπέρι

Για το κοκκινιστό μοσχάρι:

4κ.σ. ελαιόλαδο

1κg. Μοσχαρίσιο κιλότο κομμένο σε κύβους 3*3εκ.

1κ.σ. πάστα πιπεριάς

2κ.σ. πάστα ντομάτας

1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο

1σκ. σκόρδο ψιλοκομμένη

3 ντομάτες ψιλοκομμένες

1κ.γ. ρίγανη ξερή

1κ.γ. αλάτι

Πιπέρι

200ml. ζεστό νερό

Ψιλοκομμένο μαϊντανό για το σερβίρισμα

Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com

Σχολιάστε
6 SHARES
ΣΧΟΛΙΑ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies