Χταπόδι κοκκινιστό με κοφτό μακαρονάκι

Δείτε τι προτείνει ο Γιώργος Τσούλης.

Χταπόδι κοκκινιστό με κοφτό μακαρονάκι

#tsoulotip: Το μακαρονάκι όταν το βγάλουμε από τη φωτιά θα «κρατάει» λίγο, γι” αυτόν το λόγο το αφήνουμε 10 λεπτά εκτός φωτιάς για να μαγειρευτεί τελείως. Επίσης, μπορείτε να προσθέσετε στη συνταγή 2 κ.σ. ξύδι από κόκκινο κρασί!



ΥΛΙΚΑ

1 χταπόδι 1-1/2 κιλό

2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα

1 καρότο ψιλοκομμένο

1 σκ. σκόρδο

1 φύλλο δάφνης

1/2 κγ. πιπέρι σε κόκκους

1 αστεροειδή γλυκάνισο

200 γρ. χυμό ντομάτας

400 γρ. κοφτό μακαρονάκι

100 γρ. ελαιόλαδο

1/4 άνηθο ψιλοκομμένο

αλάτι

Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com



©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved