Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2019
ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ:
ΗΛΙΟΣ - 27° 35' 58" ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΣΕΛΗΝΗ - 13° 34' 56" ΔΙΔΥΜΟΙ
ΕΡΜΗΣ - 19° 53' 01" ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΑΦΡΟΔΙΤΗ - 11° 08' 38" ΤΟΞΟΤΗΣ
ΑΡΗΣ - 11° 25' 22" ΚΡΙΟΣ
ΔΙΑΣ - 15° 12' 25" ΤΟΞΟΤΗΣ
ΚΡΟΝΟΣ - 13° 22' 33" ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΟΥΡΑΝΟΣ - 28° 39' 16" ΚΡΙΟΣ
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ - 14° 29' 50" ΙΧΘΥΕΣ
ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ - 21° 10' 02" ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΒΟΡΕΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ - 26° 46' 27" ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η συνταγή του Γιώργου Τσούλη για μουσακά

Φτιάξτε κι εσείς την συνταγή του Γιώργου Τσούλη.

Η συνταγή του Γιώργου Τσούλη για μουσακά

#tsoulotip: Για να τον κάνουμε πιο ελαφρύ μπορούμε να ψήσουμε τα λαχανικά μας στο φούρνο σε θερμοκρασία 200°C για 10-15 λεπτά μέχρι να μαλακώσουν.

ΥΛΙΚΑ

(Υλικά για ένα ταψί 25x35)

6 Μελιτζάνες

5 Πατάτες

Ελαιόλαδο, για το τηγάνισμα

Ηλιέλαιο, για το τηγάνισμα

Για τον κιμά:

750 γρ. Μοσχαρίσιο κιμά

400 γρ. Πολτό ντομάτας

240 ml Κόκκινο κρασί

80 γρ. Φέτα, τριμμένη

60 ml Ελαιόλαδο

2 Κρεμμύδια, ψιλοκομμένα

2 Σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένες

2 κ.σ. Πελτέ ντομάτας

2 Σπόρους μπαχάρι

1 Φύλλο δάφνης

½ Ματσάκι μαϊντανό, ψιλοκομμένο

¼ κ.γ. Κανέλα

Αλάτι

Πιπέρι

Για τη μπεσαμέλ:

900 ml Γάλα

100 γρ. Βούτυρο

100 γρ. Αλεύρι

100 γρ. Παρμεζάνα ή κεφαλογραβιέρα, τριμμένη

2 Κρόκους αυγών

Λίγο φρεσκοτριμμένο μοσχοκάρυδο

Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com

Σχολιάστε
2 SHARES
ΣΧΟΛΙΑ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies