Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2018
ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ:
ΗΛΙΟΣ - 27° 58' 16" ΣΚΟΡΠΙΟΣ
ΣΕΛΗΝΗ - 21° 46' 28" ΚΡΙΟΣ
ΕΡΜΗΣ - 12° 35' 49" ΤΟΞΟΤΗΣ R
ΑΦΡΟΔΙΤΗ - 25° 32' 42" ΖΥΓΟΣ
ΑΡΗΣ - 02° 44' 31" ΙΧΘΥΕΣ
ΔΙΑΣ - 02° 37' 14" ΤΟΞΟΤΗΣ
ΚΡΟΝΟΣ - 06° 42' 36" ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΟΥΡΑΝΟΣ - 29° 29' 45" ΚΡΙΟΣ R
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ - 13° 42' 01" ΙΧΘΥΕΣ R
ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ - 19° 22' 08" ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΒΟΡΕΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ - 28° 48' 32" ΚΑΡΚΙΝΟΣ R

Η συνταγή του Γιώργου Τσούλη για μουσακά

Φτιάξτε κι εσείς την συνταγή του Γιώργου Τσούλη.

Η συνταγή του Γιώργου Τσούλη για μουσακά

#tsoulotip: Για να τον κάνουμε πιο ελαφρύ μπορούμε να ψήσουμε τα λαχανικά μας στο φούρνο σε θερμοκρασία 200°C για 10-15 λεπτά μέχρι να μαλακώσουν.

ΥΛΙΚΑ

(Υλικά για ένα ταψί 25x35)

6 Μελιτζάνες

5 Πατάτες

Ελαιόλαδο, για το τηγάνισμα

Ηλιέλαιο, για το τηγάνισμα

Για τον κιμά:

750 γρ. Μοσχαρίσιο κιμά

400 γρ. Πολτό ντομάτας

240 ml Κόκκινο κρασί

80 γρ. Φέτα, τριμμένη

60 ml Ελαιόλαδο

2 Κρεμμύδια, ψιλοκομμένα

2 Σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένες

2 κ.σ. Πελτέ ντομάτας

2 Σπόρους μπαχάρι

1 Φύλλο δάφνης

½ Ματσάκι μαϊντανό, ψιλοκομμένο

¼ κ.γ. Κανέλα

Αλάτι

Πιπέρι

Για τη μπεσαμέλ:

900 ml Γάλα

100 γρ. Βούτυρο

100 γρ. Αλεύρι

100 γρ. Παρμεζάνα ή κεφαλογραβιέρα, τριμμένη

2 Κρόκους αυγών

Λίγο φρεσκοτριμμένο μοσχοκάρυδο

Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com

Σχολιάστε
2 SHARES
ΣΧΟΛΙΑ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies