Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2018
ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ:
ΗΛΙΟΣ - 23° 39' 41" ΣΚΟΡΠΙΟΣ
ΣΕΛΗΝΗ - 28° 46' 03" ΥΔΡΟΧΟΟΣ
ΕΡΜΗΣ - 13° 25' 15" ΤΟΞΟΤΗΣ
ΑΦΡΟΔΙΤΗ - 25° 14' 42" ΖΥΓΟΣ R
ΑΡΗΣ - 00° 05' 55" ΙΧΘΥΕΣ
ΔΙΑΣ - 01° 40' 13" ΤΟΞΟΤΗΣ
ΚΡΟΝΟΣ - 06° 17' 18" ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΟΥΡΑΝΟΣ - 29° 38' 50" ΚΡΙΟΣ R
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ - 13° 43' 01" ΙΧΘΥΕΣ R
ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ - 19° 16' 21" ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΒΟΡΕΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ - 29° 10' 38" ΚΑΡΚΙΝΟΣ R

Κοτομπουκιές με καπνιστή barbecue sauce

Η νέα πρόταση του Γιώργου Τσούλη.

Κοτομπουκιές με καπνιστή barbecue sauce

#tsoulotip: Όσο περισσότερο μένει στο ψυγείο το μαριναρισμένο κοτόπουλο τόσο πιο πλούσια γεύση αποκτά.

ΥΛΙΚΑ

600 γρ. Φυσικό στήθος κοτόπουλου

100 γρ. Κορν φλεικς, θρυμματισμένα

80 γρ. Παρμεζάνα

80 γρ. Αλεύρι

2 Αυγά, χτυπημένα

½ κ.γ. Καπνιστή πάπρικα

Αλάτι

Πιπέρι

Ηλιέλαιο, για το τηγάνισμα

Για τη μαρινάδα:

500 ml Ξινόγαλα

1 κ.γ. Σκόρδο, τριμμένο

½ κ.γ. Κόλιανδρο, σκόνη

½ κ.γ. Κύμινο, σκόνη

Αλάτι

Πιπέρι

Για τη σάλτσα BBQ:

1 κρεμμύδι, ψιλοκομμένο

2 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένο

5 κ.σ. ζάχαρη καστανή

100 γρ. ξύδι από λευκό κρασί

400 γρ. κέτσαπ

½ κ.γ. πιπέρι

Λίγο αλάτι

 
Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com
Σχολιάστε
ΣΧΟΛΙΑ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies