Η πιο τέλεια συνταγή για γιουβαρλάκια από τον Γιώργο Τσούλη

Τα πιο νόστιμα γιουβαρλάκια που έχετε φάει...

Η πιο τέλεια συνταγή για γιουβαρλάκια από τον Γιώργο Τσούλη

#tsoulotip: Ρίχνουμε σιγά σιγά τη σούπα στο μείγμα του αυγού για να μην μας κόψει το αυγό.Ανακατεύουμε προσεκτικά.



ΥΛΙΚΑ

Υλικά για τον κιμά:

1/2 κιλό κιμά μοσχαρίσιο

1 μεγάλο κρεμμύδι, πολύ ψιλοκομμένο

1 αυγό

1/4 του μάτσου μαιντανό, ψιλοκομμένο

1/4 του μάτσου άνιθο, ψιλοκομμένο

150 γρ ρύζι γλασέ

5κ.σ. Ελαιόλαδο

Λίγο αλεύρι

Αλάτι

Πιπέρι

Υλικά για τη σούπα:

1 μεγάλο καρότο, τριμμένο

1 πατάτα, κομμένη σε κυβάκια

1 κύβο ζωμό λαχανικών

Ξύσμα και χυμό από 1 λεμόνι

1 στικ σέλερι, πολύ ψιλοκομμένο

Αλάτι

Πιπέρι

1 λίτρο νερό

20 ml. Ελαιόλαδο


Υλικά για το αυγολέμονο:

2 αυγά μεγάλα

Χυμό από 1 λεμόνι

Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com



©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved