Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2019
ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ:
ΗΛΙΟΣ - 01° 32' 01" ΥΔΡΟΧΟΟΣ
ΣΕΛΗΝΗ - 10° 55' 26" ΛΕΩΝ
ΕΡΜΗΣ - 26° 07' 18" ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΑΦΡΟΔΙΤΗ - 15° 21' 43" ΤΟΞΟΤΗΣ
ΑΡΗΣ - 14° 02' 28" ΚΡΙΟΣ
ΔΙΑΣ - 15° 56' 33" ΤΟΞΟΤΗΣ
ΚΡΟΝΟΣ - 13° 49' 17" ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΟΥΡΑΝΟΣ - 28° 41' 55" ΚΡΙΟΣ
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ - 14° 36' 32" ΙΧΘΥΕΣ
ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ - 21° 17' 49" ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΒΟΡΕΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ - 26° 46' 44" ΚΑΡΚΙΝΟΣ R

Η πιο τέλεια συνταγή για γιουβαρλάκια από τον Γιώργο Τσούλη

Τα πιο νόστιμα γιουβαρλάκια που έχετε φάει...

Η πιο τέλεια συνταγή για γιουβαρλάκια από τον Γιώργο Τσούλη

#tsoulotip: Ρίχνουμε σιγά σιγά τη σούπα στο μείγμα του αυγού για να μην μας κόψει το αυγό.Ανακατεύουμε προσεκτικά.

ΥΛΙΚΑ

Υλικά για τον κιμά:

1/2 κιλό κιμά μοσχαρίσιο 

1 μεγάλο κρεμμύδι, πολύ ψιλοκομμένο

1 αυγό 

1/4 του μάτσου μαιντανό, ψιλοκομμένο

1/4 του μάτσου άνιθο, ψιλοκομμένο

150 γρ ρύζι γλασέ

5κ.σ. Ελαιόλαδο 

Λίγο αλεύρι

Αλάτι

Πιπέρι

Υλικά για τη σούπα: 

1 μεγάλο καρότο, τριμμένο

1 πατάτα, κομμένη σε κυβάκια

1 κύβο ζωμό λαχανικών 

Ξύσμα και χυμό από 1 λεμόνι

1 στικ σέλερι, πολύ ψιλοκομμένο

Αλάτι

Πιπέρι 

1 λίτρο νερό 

20 ml. Ελαιόλαδο


Υλικά για το αυγολέμονο:

2 αυγά μεγάλα 

Χυμό από 1 λεμόνι

Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com

Σχολιάστε
1 SHARES
ΣΧΟΛΙΑ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies