Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2018
ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ:
ΗΛΙΟΣ - 23° 39' 28" ΣΚΟΡΠΙΟΣ
ΣΕΛΗΝΗ - 28° 43' 34" ΥΔΡΟΧΟΟΣ
ΕΡΜΗΣ - 13° 25' 13" ΤΟΞΟΤΗΣ
ΑΦΡΟΔΙΤΗ - 25° 14' 42" ΖΥΓΟΣ R
ΑΡΗΣ - 00° 05' 47" ΙΧΘΥΕΣ
ΔΙΑΣ - 01° 40' 10" ΤΟΞΟΤΗΣ
ΚΡΟΝΟΣ - 06° 17' 16" ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΟΥΡΑΝΟΣ - 29° 38' 51" ΚΡΙΟΣ R
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ - 13° 43' 01" ΙΧΘΥΕΣ R
ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ - 19° 16' 21" ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΒΟΡΕΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ - 29° 10' 38" ΚΑΡΚΙΝΟΣ R

Η πιο τέλεια συνταγή για γιουβαρλάκια από τον Γιώργο Τσούλη

Τα πιο νόστιμα γιουβαρλάκια που έχετε φάει...

Η πιο τέλεια συνταγή για γιουβαρλάκια από τον Γιώργο Τσούλη

#tsoulotip: Αφού πλάσουμε τα γιουβαρλάκια καλό θα ήταν να τα βάλουμε για μισή ώρα στο ψυγείο να σφίξει ο κιμάς.

ΥΛΙΚΑ

Υλικά για τον κιμά:

1/2 κιλό κιμά μοσχαρίσιο 

1 μεγάλο κρεμμύδι, πολύ ψιλοκομμένο

1 αυγό 

1/4 του μάτσου μαιντανό, ψιλοκομμένο

1/4 του μάτσου άνιθο, ψιλοκομμένο

150 γρ ρύζι γλασέ

5κ.σ. Ελαιόλαδο 

Λίγο αλεύρι

Αλάτι

Πιπέρι

Υλικά για τη σούπα: 

1 μεγάλο καρότο, τριμμένο

1 πατάτα, κομμένη σε κυβάκια

1 κύβο ζωμό λαχανικών 

Ξύσμα και χυμό από 1 λεμόνι

1 στικ σέλερι, πολύ ψιλοκομμένο

Αλάτι

Πιπέρι 

1 λίτρο νερό 

20 ml. Ελαιόλαδο


Υλικά για το αυγολέμονο:

2 αυγά μεγάλα 

Χυμό από 1 λεμόνι

Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com

Σχολιάστε
ΣΧΟΛΙΑ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies