Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2019
ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ:
ΗΛΙΟΣ - 26° 12' 34" ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΣΕΛΗΝΗ - 24° 40' 13" ΤΑΥΡΟΣ
ΕΡΜΗΣ - 17° 42' 43" ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΑΦΡΟΔΙΤΗ - 09° 40' 11" ΤΟΞΟΤΗΣ
ΑΡΗΣ - 10° 29' 54" ΚΡΙΟΣ
ΔΙΑΣ - 14° 56' 33" ΤΟΞΟΤΗΣ
ΚΡΟΝΟΣ - 13° 13' 03" ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΟΥΡΑΝΟΣ - 28° 38' 31" ΚΡΙΟΣ
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ - 14° 27' 33" ΙΧΘΥΕΣ
ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ - 21° 07' 16" ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΒΟΡΕΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ - 26° 46' 25" ΚΑΡΚΙΝΟΣ R

Το πιο νόστιμο προφιτερόλ!

Η συνταγή του Γιώργου Τσούλη που θα σας ενθουσιάσει!

#tsoulotip: Όσα περισσότερα υγρά πάρει η ζύμη των choux τόσο καλύτερη είναι. Πολύ βασικό τα choux πρέπει να κρυώσουν μέσα στο φούρνο για να ξεραθούν τελείως.

ΥΛΙΚΑ

ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΑ CHOUX:

140ml. Γάλα

150γρ. Νερό 

150γρ. Βούτυρο

6γρ. Ζάχαρη κρυσταλλική 

2γρ. Αλάτι 

200γρ. Αλεύρι 

4-5 Αυγά

1 Αυγό για το άλειμμα

ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΜΙΣΗ:

500ml. Γάλα πλήρες

20γρ. Κορνφλάουερ

3 Κρόκους

20γρ. Κακάο

100γρ. Ζάχαρη κρυσταλλική

1κγ. Βανίλια εκχύλισμα

50γρ. Βούτυρο

ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΚΑΛΥΨΗ:

200γρ. Σοκολάτα κουβερτούρα πολύ ψιλοκομμένη

200ml. Κρέμα γάλακτος

Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com

Σχολιάστε
ΣΧΟΛΙΑ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies