Σάββατο 17 Νοεμβρίου 2018
ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ:
ΗΛΙΟΣ - 24° 38' 15" ΣΚΟΡΠΙΟΣ
ΣΕΛΗΝΗ - 10° 21' 07" ΙΧΘΥΕΣ
ΕΡΜΗΣ - 13° 29' 30" ΤΟΞΟΤΗΣ
ΑΦΡΟΔΙΤΗ - 25° 14' 59" ΖΥΓΟΣ
ΑΡΗΣ - 00° 41' 38" ΙΧΘΥΕΣ
ΔΙΑΣ - 01° 53' 07" ΤΟΞΟΤΗΣ
ΚΡΟΝΟΣ - 06° 22' 57" ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΟΥΡΑΝΟΣ - 29° 36' 44" ΚΡΙΟΣ R
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ - 13° 42' 44" ΙΧΘΥΕΣ R
ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ - 19° 17' 38" ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΒΟΡΕΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ - 29° 09' 13" ΚΑΡΚΙΝΟΣ R

Το πιο νόστιμο προφιτερόλ!

Η συνταγή του Γιώργου Τσούλη που θα σας ενθουσιάσει!

Το πιο νόστιμο προφιτερόλ!

#tsoulotip: Όσα περισσότερα υγρά πάρει η ζύμη των choux τόσο καλύτερη είναι. Πολύ βασικό τα choux πρέπει να κρυώσουν μέσα στο φούρνο για να ξεραθούν τελείως.

ΥΛΙΚΑ

ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΑ CHOUX:

140ml. Γάλα

150γρ. Νερό 

150γρ. Βούτυρο

6γρ. Ζάχαρη κρυσταλλική 

2γρ. Αλάτι 

200γρ. Αλεύρι 

4-5 Αυγά

1 Αυγό για το άλειμμα

ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΜΙΣΗ:

500ml. Γάλα πλήρες

20γρ. Κορνφλάουερ

3 Κρόκους

20γρ. Κακάο

100γρ. Ζάχαρη κρυσταλλική

1κγ. Βανίλια εκχύλισμα

50γρ. Βούτυρο

ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΚΑΛΥΨΗ:

200γρ. Σοκολάτα κουβερτούρα πολύ ψιλοκομμένη

200ml. Κρέμα γάλακτος

Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com

Σχολιάστε
ΣΧΟΛΙΑ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies