Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2018
ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ:
ΗΛΙΟΣ - 24° 22' 15" ΣΚΟΡΠΙΟΣ
ΣΕΛΗΝΗ - 07° 10' 16" ΙΧΘΥΕΣ
ΕΡΜΗΣ - 13° 29' 10" ΤΟΞΟΤΗΣ
ΑΦΡΟΔΙΤΗ - 25° 14' 41" ΖΥΓΟΣ
ΑΡΗΣ - 00° 31' 52" ΙΧΘΥΕΣ
ΔΙΑΣ - 01° 49' 35" ΤΟΞΟΤΗΣ
ΚΡΟΝΟΣ - 06° 21' 24" ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΟΥΡΑΝΟΣ - 29° 37' 18" ΚΡΙΟΣ R
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ - 13° 42' 49" ΙΧΘΥΕΣ R
ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ - 19° 17' 17" ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΒΟΡΕΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ - 29° 09' 47" ΚΑΡΚΙΝΟΣ R

Συνταγή για τέλειο σπανακόρυζο από τον Γιώργο Τσούλη

Η πρόταση του Γιώργου Τσούλη...

Συνταγή για τέλειο σπανακόρυζο από τον Γιώργο Τσούλη

#tsoulotip: Το σπανάκι το ρίχνουμε προς το τέλος για να κρατήσει ζωντανό το χρώμα του. Επιπλέον όσο πιο λίγο το βράσουμε τόσο περισσότερα θρεπτικά συστατικά θα κρατήσει.

ΥΛΙΚΑ

1 κιλό Νερό

600 γρ. Σπανάκι, καθαρισμένο

200 γρ. Ρύζι arborio

4 κ.σ. Ελαιόλαδο

4 κ.σ. Άνηθο, ψιλοκομμένο

3 Φρέσκα κρεμμυδάκια, ψιλοκομμένα

1 Κρεμμύδι, ψιλοκομμένο

1 Σκελίδα σκόρδο, σε λεπτές φέτες

1 Πράσο, ψιλοκομμένο

1 Λεμόνι, το χυμό του

1 Ζωμό λαχανικών, σε μορφή gel

1 κ.γ. Εστραγκόν, αποξηραμένο (προαιρετικά)

Αλάτι

Πιπέρι

Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com

Σχολιάστε
ΣΧΟΛΙΑ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies