Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2018
ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ:
ΗΛΙΟΣ - 22° 51' 55" ΣΚΟΡΠΙΟΣ
ΣΕΛΗΝΗ - 19° 24' 41" ΥΔΡΟΧΟΟΣ
ΕΡΜΗΣ - 13° 15' 49" ΤΟΞΟΤΗΣ
ΑΦΡΟΔΙΤΗ - 25° 16' 09" ΖΥΓΟΣ R
ΑΡΗΣ - 29° 36' 52" ΥΔΡΟΧΟΟΣ
ΔΙΑΣ - 01° 29' 42" ΤΟΞΟΤΗΣ
ΚΡΟΝΟΣ - 06° 12' 43" ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΟΥΡΑΝΟΣ - 29° 40' 34" ΚΡΙΟΣ R
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ - 13° 43' 16" ΙΧΘΥΕΣ R
ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ - 19° 15' 20" ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΒΟΡΕΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ - 29° 10' 44" ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Crumble ροδάκινο από τον Γιώργο Τσούλη

Μια συνταγή του Γιώργου Τσούλη που αξίζει να δοκιμάσετε!

Crumble ροδάκινο από τον Γιώργο Τσούλη

#tsoulotip: Προσωπικά μου αρέσει πολύ ο συνδυασμός ροδάκινου με τζίντζερ γι' αυτό και βάζω αρκετή ποσότητα. Αν δε θέλετε να έχει τόσο πιπεράτη γεύση απλά μειώστε το στα μισά ή αφαιρέστε το εντελώς.

ΥΛΙΚΑ

(Υλικά για μια ταρτιέρα 28 εκ.)

1 κιλό Ροδάκινα (καθαρισμένα, χωρίς κουκούτσι)

100 γρ. Ζάχαρη

20 γρ. Κορν φλάουερ

20 γρ. Χυμό λεμονιού

5 γρ. Αλάτι

2 κ.γ. Φρέσκο τζίντζερ (τριμμένο)

Για το crumble:

150 γρ. Αμύγδαλα (καθαρισμένα)

150 γρ. Βρώμη

150 γρ. Βούτυρο (παγωμένο, κομμένο σε κύβους)

150 γρ. Ζάχαρη

2 Βανίλιες

1 Κρόκο αυγού

Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com

Σχολιάστε
ΣΧΟΛΙΑ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies