Crumble ροδάκινο από τον Γιώργο Τσούλη

Μια συνταγή του Γιώργου Τσούλη που αξίζει να δοκιμάσετε!

Crumble ροδάκινο από τον Γιώργο Τσούλη

#tsoulotip: Προσωπικά μου αρέσει πολύ ο συνδυασμός ροδάκινου με τζίντζερ γι' αυτό και βάζω αρκετή ποσότητα. Αν δε θέλετε να έχει τόσο πιπεράτη γεύση απλά μειώστε το στα μισά ή αφαιρέστε το εντελώς.

ΥΛΙΚΑ

(Υλικά για μια ταρτιέρα 28 εκ.)

1 κιλό Ροδάκινα (καθαρισμένα, χωρίς κουκούτσι)

100 γρ. Ζάχαρη

20 γρ. Κορν φλάουερ

20 γρ. Χυμό λεμονιού

5 γρ. Αλάτι

2 κ.γ. Φρέσκο τζίντζερ (τριμμένο)

Για το crumble:

150 γρ. Αμύγδαλα (καθαρισμένα)

150 γρ. Βρώμη

150 γρ. Βούτυρο (παγωμένο, κομμένο σε κύβους)

150 γρ. Ζάχαρη

2 Βανίλιες

1 Κρόκο αυγού

Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved