![Παστουρμαδόπιτα από τον Γιώργο Τσούλη](https://cdn.astmd.gr/img/840/504/90/2018/10/01/f9a9b7c9f33a923e5475b478a62125ae_L.jpg?t=bosL6fB5kOuMdK_XwUvgEw)
#tsoulotip: Μπορείτε να παραβλέψετε το γιαούρτι αν και προσθέτει μια δροσιά την οποία χρειάζονται τα μπαχαρικά του παστουρμά.
ΥΛΙΚΑ
Υλικά για ένα ταψί 35x30
7 φύλλα κρούστας
300 γρ. κασέρι ή ημίσκληρο τυρί
300 γρ. παστουρμά, λεπτοκομμένος
200 γρ. γιαούρτι, στραγγιστό
100 γρ. λιαστή ντομάτα
100 ml ελαιόλαδο
15 ντοματίνια, κομμένα στη μέση
1 αυγό, χτυπημένο με 2 κ.σ. γάλα
Παπαρουνόσπορος, για το πασπάλισμα
Σουσάμι, για το πασπάλισμα
Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com