Σάββατο 17 Απριλίου 2021
ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ:
ΗΛΙΟΣ - 27° 49' 39" ΚΡΙΟΣ
ΣΕΛΗΝΗ - 27° 53' 54" ΔΙΔΥΜΟΙ
ΕΡΜΗΣ - 26° 12' 27" ΚΡΙΟΣ
ΑΦΡΟΔΙΤΗ - 03° 32' 55" ΤΑΥΡΟΣ
ΑΡΗΣ - 26° 27' 08" ΔΙΔΥΜΟΙ
ΔΙΑΣ - 26° 16' 17" ΥΔΡΟΧΟΟΣ
ΚΡΟΝΟΣ - 12° 29' 31" ΥΔΡΟΧΟΟΣ
ΟΥΡΑΝΟΣ - 09° 55' 28" ΤΑΥΡΟΣ
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ - 21° 59' 17" ΙΧΘΥΕΣ
ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ - 26° 46' 59" ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΒΟΡΕΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ - 11° 27' 16" ΔΙΔΥΜΟΙ

Συνταγή για παραδοσιακό γιουβέτσι από τον Γιώργο Τσούλη

Θα γλείφετε τα δάχτυλά σας!

Συνταγή για παραδοσιακό γιουβέτσι από τον Γιώργο Τσούλη

#tsoulotip: Ανάλογα το μαγειρικό σκεύος συμπληρώνουμε νερό όταν είναι να μπει το κριθάρι. Συνήθως χρειάζεται να συμπληρώσουμε νερό στις πήλινες επιφάνειες/ σκεύη.

ΥΛΙΚΑ

1 kg μοσχάρι ελιά κομμένο σε κομμάτια μέγεθος αυγού

1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο

1 στικ σέλερι ψιλοκομμένο

2 σκ σκόρδο ψιλοκομμένες

½ κιλό κριθαράκι χοντρό

1 κσ. πελτέ ντομάτας

400 γρ. ντομάτα κον κασέ (κονσέρβας)

¼ κγ. κανέλα σκόνη

¼ κγ. γαρύφαλλο σκόνη

2 φύλλα δάφνης

5-6 κσ. ελαιόλαδο

1-1,5 λίτρο νερό

Τριμμένο κεφαλοτύρι για το σερβίρισμα

Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com

ΤΑΙΡΙΑΖΕΤΕ;

ΚΡΙΟΣ
ΚΡΙΟΣ
©2011-2021 Astrology.gr - All rights reserved