Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2018
ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ:
ΗΛΙΟΣ - 29° 58' 50" ΖΥΓΟΣ
ΣΕΛΗΝΗ - 14° 52' 34" ΚΡΙΟΣ
ΕΡΜΗΣ - 19° 46' 58" ΣΚΟΡΠΙΟΣ
ΑΦΡΟΔΙΤΗ - 05° 00' 23" ΣΚΟΡΠΙΟΣ R
ΑΡΗΣ - 16° 27' 53" ΥΔΡΟΧΟΟΣ
ΔΙΑΣ - 26° 32' 42" ΣΚΟΡΠΙΟΣ
ΚΡΟΝΟΣ - 04° 17' 01" ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΟΥΡΑΝΟΣ - 00° 34' 47" ΤΑΥΡΟΣ R
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ - 13° 59' 02" ΙΧΘΥΕΣ R
ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ - 18° 52' 51" ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΒΟΡΕΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ - 01° 37' 39" ΛΕΩΝ R

Συνταγή για παραδοσιακό γιουβέτσι από τον Γιώργο Τσούλη

Θα γλείφετε τα δάχτυλά σας!

Συνταγή για παραδοσιακό γιουβέτσι από τον Γιώργο Τσούλη

#tsoulotip: Ανάλογα το μαγειρικό σκεύος συμπληρώνουμε νερό όταν είναι να μπει το κριθάρι. Συνήθως χρειάζεται να συμπληρώσουμε νερό στις πήλινες επιφάνειες/ σκεύη.

ΥΛΙΚΑ

1 kg μοσχάρι ελιά κομμένο σε κομμάτια μέγεθος αυγού

1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο

1 στικ σέλερι ψιλοκομμένο

2 σκ σκόρδο ψιλοκομμένες

½ κιλό κριθαράκι χοντρό

1 κσ. πελτέ ντομάτας

400 γρ. ντομάτα κον κασέ (κονσέρβας)

¼ κγ. κανέλα σκόνη

¼ κγ. γαρύφαλλο σκόνη

2 φύλλα δάφνης

5-6 κσ. ελαιόλαδο

1-1,5 λίτρο νερό

Τριμμένο κεφαλοτύρι για το σερβίρισμα

Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com

Σχολιάστε
ΣΧΟΛΙΑ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies