Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2023
ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ:
ΗΛΙΟΣ - 12° 48' 58" ΥΔΡΟΧΟΟΣ
ΣΕΛΗΝΗ - 01° 24' 52" ΚΑΡΚΙΝΟΣ
ΕΡΜΗΣ - 18° 00' 45" ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΑΦΡΟΔΙΤΗ - 07° 16' 51" ΙΧΘΥΕΣ
ΑΡΗΣ - 10° 29' 11" ΔΙΔΥΜΟΙ
ΔΙΑΣ - 06° 14' 09" ΚΡΙΟΣ
ΚΡΟΝΟΣ - 25° 57' 56" ΥΔΡΟΧΟΟΣ
ΟΥΡΑΝΟΣ - 14° 59' 04" ΤΑΥΡΟΣ
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ - 23° 37' 38" ΙΧΘΥΕΣ
ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ - 28° 41' 42" ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΒΟΡΕΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ - 08° 35' 06" ΤΑΥΡΟΣ R

Συνταγή για παραδοσιακό γιουβέτσι από τον Γιώργο Τσούλη

Θα γλείφετε τα δάχτυλά σας!

Συνταγή για παραδοσιακό γιουβέτσι από τον Γιώργο Τσούλη

#tsoulotip: Ανάλογα το μαγειρικό σκεύος συμπληρώνουμε νερό όταν είναι να μπει το κριθάρι. Συνήθως χρειάζεται να συμπληρώσουμε νερό στις πήλινες επιφάνειες/ σκεύη.

ΥΛΙΚΑ

1 kg μοσχάρι ελιά κομμένο σε κομμάτια μέγεθος αυγού

1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο

1 στικ σέλερι ψιλοκομμένο

2 σκ σκόρδο ψιλοκομμένες

½ κιλό κριθαράκι χοντρό

1 κσ. πελτέ ντομάτας

400 γρ. ντομάτα κον κασέ (κονσέρβας)

¼ κγ. κανέλα σκόνη

¼ κγ. γαρύφαλλο σκόνη

2 φύλλα δάφνης

5-6 κσ. ελαιόλαδο

1-1,5 λίτρο νερό

Τριμμένο κεφαλοτύρι για το σερβίρισμα

Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com

ΤΑΙΡΙΑΖΕΤΕ;

ΚΡΙΟΣ
ΚΡΙΟΣ
©2011-2023 Astrology.gr - All rights reserved