Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2019
ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ:
ΗΛΙΟΣ - 28° 18' 29" ΠΑΡΘΕΝΟΣ
ΣΕΛΗΝΗ - 22° 02' 26" ΔΙΔΥΜΟΙ
ΕΡΜΗΣ - 12° 11' 31" ΖΥΓΟΣ
ΑΦΡΟΔΙΤΗ - 08° 43' 30" ΖΥΓΟΣ
ΑΡΗΣ - 21° 55' 05" ΠΑΡΘΕΝΟΣ
ΔΙΑΣ - 16° 59' 15" ΤΟΞΟΤΗΣ
ΚΡΟΝΟΣ - 13° 55' 06" ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΟΥΡΑΝΟΣ - 05° 58' 37" ΤΑΥΡΟΣ R
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ - 17° 00' 07" ΙΧΘΥΕΣ R
ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ - 20° 40' 03" ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ R
ΒΟΡΕΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ - 14° 24' 54" ΚΑΡΚΙΝΟΣ R

Συνταγή για παραδοσιακό γιουβέτσι από τον Γιώργο Τσούλη

Θα γλείφετε τα δάχτυλά σας!

Συνταγή για παραδοσιακό γιουβέτσι από τον Γιώργο Τσούλη

#tsoulotip: Ανάλογα το μαγειρικό σκεύος συμπληρώνουμε νερό όταν είναι να μπει το κριθάρι. Συνήθως χρειάζεται να συμπληρώσουμε νερό στις πήλινες επιφάνειες/ σκεύη.

ΥΛΙΚΑ

1 kg μοσχάρι ελιά κομμένο σε κομμάτια μέγεθος αυγού

1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο

1 στικ σέλερι ψιλοκομμένο

2 σκ σκόρδο ψιλοκομμένες

½ κιλό κριθαράκι χοντρό

1 κσ. πελτέ ντομάτας

400 γρ. ντομάτα κον κασέ (κονσέρβας)

¼ κγ. κανέλα σκόνη

¼ κγ. γαρύφαλλο σκόνη

2 φύλλα δάφνης

5-6 κσ. ελαιόλαδο

1-1,5 λίτρο νερό

Τριμμένο κεφαλοτύρι για το σερβίρισμα

Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com

Σχολιάστε

ΤΑΙΡΙΑΖΕΤΕ;

ΚΡΙΟΣ
ΚΡΙΟΣ
ΣΧΟΛΙΑ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.