Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2020
ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ:
ΗΛΙΟΣ - 28° 02' 28" ΖΥΓΟΣ
ΣΕΛΗΝΗ - 25° 55' 58" ΤΟΞΟΤΗΣ
ΕΡΜΗΣ - 08° 22' 22" ΣΚΟΡΠΙΟΣ R
ΑΦΡΟΔΙΤΗ - 21° 27' 46" ΠΑΡΘΕΝΟΣ
ΑΡΗΣ - 18° 56' 04" ΚΡΙΟΣ R
ΔΙΑΣ - 19° 38' 32" ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΚΡΟΝΟΣ - 25° 43' 44" ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΟΥΡΑΝΟΣ - 09° 07' 11" ΤΑΥΡΟΣ R
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ - 18° 34' 16" ΙΧΘΥΕΣ R
ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ - 22° 33' 13" ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΒΟΡΕΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ - 21° 18' 14" ΔΙΔΥΜΟΙ

Συνταγή για παραδοσιακό γιουβέτσι από τον Γιώργο Τσούλη

Θα γλείφετε τα δάχτυλά σας!

Συνταγή για παραδοσιακό γιουβέτσι από τον Γιώργο Τσούλη

#tsoulotip: Ανάλογα το μαγειρικό σκεύος συμπληρώνουμε νερό όταν είναι να μπει το κριθάρι. Συνήθως χρειάζεται να συμπληρώσουμε νερό στις πήλινες επιφάνειες/ σκεύη.

ΥΛΙΚΑ

1 kg μοσχάρι ελιά κομμένο σε κομμάτια μέγεθος αυγού

1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο

1 στικ σέλερι ψιλοκομμένο

2 σκ σκόρδο ψιλοκομμένες

½ κιλό κριθαράκι χοντρό

1 κσ. πελτέ ντομάτας

400 γρ. ντομάτα κον κασέ (κονσέρβας)

¼ κγ. κανέλα σκόνη

¼ κγ. γαρύφαλλο σκόνη

2 φύλλα δάφνης

5-6 κσ. ελαιόλαδο

1-1,5 λίτρο νερό

Τριμμένο κεφαλοτύρι για το σερβίρισμα

Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com

ΤΑΙΡΙΑΖΕΤΕ;

ΚΡΙΟΣ
ΚΡΙΟΣ
©2011-2020 Astrology.gr - All rights reserved