Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2019
ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ:
ΗΛΙΟΣ - 02° 30' 20" ΙΧΘΥΕΣ
ΣΕΛΗΝΗ - 27° 47' 16" ΠΑΡΘΕΝΟΣ
ΕΡΜΗΣ - 19° 01' 33" ΙΧΘΥΕΣ
ΑΦΡΟΔΙΤΗ - 20° 16' 31" ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΑΡΗΣ - 04° 43' 19" ΤΑΥΡΟΣ
ΔΙΑΣ - 20° 55' 31" ΤΟΞΟΤΗΣ
ΚΡΟΝΟΣ - 17° 03' 21" ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΟΥΡΑΝΟΣ - 29° 28' 28" ΚΡΙΟΣ
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ - 15° 38' 57" ΙΧΘΥΕΣ
ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ - 22° 14' 31" ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΒΟΡΕΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ - 26° 16' 41" ΚΑΡΚΙΝΟΣ R

Συνταγή για παραδοσιακό γιουβέτσι από τον Γιώργο Τσούλη

Θα γλείφετε τα δάχτυλά σας!

Συνταγή για παραδοσιακό γιουβέτσι από τον Γιώργο Τσούλη

#tsoulotip: Ανάλογα το μαγειρικό σκεύος συμπληρώνουμε νερό όταν είναι να μπει το κριθάρι. Συνήθως χρειάζεται να συμπληρώσουμε νερό στις πήλινες επιφάνειες/ σκεύη.

ΥΛΙΚΑ

1 kg μοσχάρι ελιά κομμένο σε κομμάτια μέγεθος αυγού

1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο

1 στικ σέλερι ψιλοκομμένο

2 σκ σκόρδο ψιλοκομμένες

½ κιλό κριθαράκι χοντρό

1 κσ. πελτέ ντομάτας

400 γρ. ντομάτα κον κασέ (κονσέρβας)

¼ κγ. κανέλα σκόνη

¼ κγ. γαρύφαλλο σκόνη

2 φύλλα δάφνης

5-6 κσ. ελαιόλαδο

1-1,5 λίτρο νερό

Τριμμένο κεφαλοτύρι για το σερβίρισμα

Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com

Το Astro μας λάμπει και στο Instagram. Follow it!
Σχολιάστε
ΣΧΟΛΙΑ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies