Τρίτη 2 Ιουνίου 2020
ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ:
ΗΛΙΟΣ - 12° 18' 27" ΔΙΔΥΜΟΙ
ΣΕΛΗΝΗ - 25° 57' 13" ΖΥΓΟΣ
ΕΡΜΗΣ - 05° 42' 17" ΚΑΡΚΙΝΟΣ
ΑΦΡΟΔΙΤΗ - 14° 26' 21" ΔΙΔΥΜΟΙ R
ΑΡΗΣ - 13° 37' 20" ΙΧΘΥΕΣ
ΔΙΑΣ - 26° 41' 12" ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ R
ΚΡΟΝΟΣ - 01° 33' 47" ΥΔΡΟΧΟΟΣ R
ΟΥΡΑΝΟΣ - 08° 37' 48" ΤΑΥΡΟΣ
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ - 20° 50' 34" ΙΧΘΥΕΣ
ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ - 24° 40' 13" ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ R
ΒΟΡΕΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ - 29° 10' 46" ΔΙΔΥΜΟΙ R

Συνταγή για παραδοσιακό γιουβέτσι από τον Γιώργο Τσούλη

Θα γλείφετε τα δάχτυλά σας!

Συνταγή για παραδοσιακό γιουβέτσι από τον Γιώργο Τσούλη

#tsoulotip: Ανάλογα το μαγειρικό σκεύος συμπληρώνουμε νερό όταν είναι να μπει το κριθάρι. Συνήθως χρειάζεται να συμπληρώσουμε νερό στις πήλινες επιφάνειες/ σκεύη.

ΥΛΙΚΑ

1 kg μοσχάρι ελιά κομμένο σε κομμάτια μέγεθος αυγού

1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο

1 στικ σέλερι ψιλοκομμένο

2 σκ σκόρδο ψιλοκομμένες

½ κιλό κριθαράκι χοντρό

1 κσ. πελτέ ντομάτας

400 γρ. ντομάτα κον κασέ (κονσέρβας)

¼ κγ. κανέλα σκόνη

¼ κγ. γαρύφαλλο σκόνη

2 φύλλα δάφνης

5-6 κσ. ελαιόλαδο

1-1,5 λίτρο νερό

Τριμμένο κεφαλοτύρι για το σερβίρισμα

Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com

Σχολιάστε

ΤΑΙΡΙΑΖΕΤΕ;

ΚΡΙΟΣ
ΚΡΙΟΣ
ΣΧΟΛΙΑ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

©2011-2020 Astrology.gr - All rights reserved