Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2018
ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ:
ΗΛΙΟΣ - 17° 43' 08" ΤΟΞΟΤΗΣ
ΣΕΛΗΝΗ - 16° 32' 54" ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΕΡΜΗΣ - 27° 58' 56" ΣΚΟΡΠΙΟΣ
ΑΦΡΟΔΙΤΗ - 04° 27' 60" ΣΚΟΡΠΙΟΣ
ΑΡΗΣ - 15° 13' 17" ΙΧΘΥΕΣ
ΔΙΑΣ - 06° 58' 05" ΤΟΞΟΤΗΣ
ΚΡΟΝΟΣ - 08° 48' 06" ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΟΥΡΑΝΟΣ - 28° 55' 47" ΚΡΙΟΣ R
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ - 13° 45' 24" ΙΧΘΥΕΣ
ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ - 19° 53' 21" ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΒΟΡΕΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ - 27° 11' 18" ΚΑΡΚΙΝΟΣ R

Συνταγή για παραδοσιακό γιουβέτσι από τον Γιώργο Τσούλη

Θα γλείφετε τα δάχτυλά σας!

Συνταγή για παραδοσιακό γιουβέτσι από τον Γιώργο Τσούλη

#tsoulotip: Ανάλογα το μαγειρικό σκεύος συμπληρώνουμε νερό όταν είναι να μπει το κριθάρι. Συνήθως χρειάζεται να συμπληρώσουμε νερό στις πήλινες επιφάνειες/ σκεύη.

ΥΛΙΚΑ

1 kg μοσχάρι ελιά κομμένο σε κομμάτια μέγεθος αυγού

1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο

1 στικ σέλερι ψιλοκομμένο

2 σκ σκόρδο ψιλοκομμένες

½ κιλό κριθαράκι χοντρό

1 κσ. πελτέ ντομάτας

400 γρ. ντομάτα κον κασέ (κονσέρβας)

¼ κγ. κανέλα σκόνη

¼ κγ. γαρύφαλλο σκόνη

2 φύλλα δάφνης

5-6 κσ. ελαιόλαδο

1-1,5 λίτρο νερό

Τριμμένο κεφαλοτύρι για το σερβίρισμα

Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com

Σχολιάστε
ΣΧΟΛΙΑ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies