Φοιτητικό σπίτι: Τρεις τρόποι για να κάνεις τον φούρνο μικροκυμάτων να λάμψει!

Φοιτητικό σπίτι δίχως φούρνο μικροκυμάτων… δεν γίνεται!

Φοιτητικό σπίτι: Τρεις τρόποι για να κάνεις τον φούρνο μικροκυμάτων να λάμψει!

Θα τον χρησιμοποιείς σε καθημερινό επίπεδο για να ζεστάνεις το φαγητό και τα ροφήματά σου και σε κάποιες περιπτώσεις, για να μαγειρεύεις. Επειδή, λοιπόν, πρόκειται για μια οικιακή συσκευή στην οποία θα στρέφεσαι συχνά, είναι απαραίτητο να τη διατηρείς καθαρή.

Πώς, όμως, μπορείς να καθαρίζεις αποτελεσματικά και εύκολα τον φούρνο μικροκυμάτων σου; Ευτυχώς υπάρχουν τουλάχιστον τρεις τρόπου τους οποίους μπορείς να εμπιστευτείς για να έχεις την πιο καθαρή κουζίνα. Σίγουρα αξίζει, λοιπόν, να τους «μελετήσεις» και εν συνεχεία, να τους εφαρμόσεις!

Ξύδι και νερό: Πάρε ένα γυάλινο μπολ, γέμισέ το ως τη μέση με νερό και πρόσθεσε μια κουταλιά της σούπας λευκό ξύδι. Τοποθέτησε το μπολ στον φούρνο μικροκυμάτων και άφησε τον να λειτουργήσει για πέντε λεπτά. Οι υδρατμοί θα μαλακώσουν τα ξεραμένα λίπη και μπορέσεις να τα αφαιρέσεις εύκολα με μια πετσέτα.

Λεμόνι: Κόψε ένα μεγάλο λεμόνι στη μέση και τοποθέτησε και τα δύο μέρη στο γυάλινο πιάτο του φούρνου μικροκυμάτων σου, προσθέτοντας μια κουταλιά νερό. Θέσε τη συσκευή σε λειτουργία για ένα λεπτό (μέχρι να ζεσταθεί το λεμόνι) και στη συνέχεια, αφαίρεσε τα λίπη και τη βρομιά από τον φούρνο με χαρτί. Αποτελεί ένα φυσικό καθαριστικό το οποίο μυρίζει και υπέροχα!

Σαπούνι για τα πιάτα: Τέλος, μπορείς να χρησιμοποιήσεις σαπούνι για τα πιάτα. Πρόσθεσε λίγο από το προϊόν της αρεσκείας σου σε ένα μπολ, πρόσθεσε λίγο ζεστό νερό και τοποθέτησε το σκεύος μέσα στον φούρνο. Θέσε σε λειτουργία τον φούρνο μικροκυμάτων για ένα λεπτό και στη συνέχεια, καθάρισε το με μια πετσέτα.

Διαβάστε περισσότερα στο Perases.com

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved