Κοντοσούβλι στη λαδόκολλα

Ο Γιώργος Τσούλης προτείνει για σήμερα μια μοναδική συνταγή για κοντοσούβλι στη λαδόκολλα.

Κοντοσούβλι στη λαδόκολλα

#tsoulotip: Όσο πιο πολύ αφήσουμε το κρέας μας στη μαρινάδα τόσο πιο νόστιμο θα γίνει.

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ & ΕΚΤΕΛΕΣΗ


1. Βάζουμε τα κομμάτια του χοιρινού σε ένα μεγάλο μπολ και ρίχνουμε μέσα το κρασί, τη μουστάρδα, την πάπρικα, το ταμπάσκο, τη worcestershire sauce, τη ρίγανη, το κρεμμύδι, το σκόρδο και το ελαιόλαδο. Ανακατεύουμε καλά με τα χέρια μας ώστε η μαρινάδα να πάει σε όλα τα κομμάτια του κρέατος, το σκεπάζουμε με μία μεμβράνη και το βάζουμε στο ψυγείο και το αφήνουμε να μαριναριστεί για τουλάχιστον μια ώρα.



2. Στη συνέχεια βγάζουμε τα κομμάτια του χοιρινού από τη μαρινάδα και τα περνάμε σε καλαμάκια βάζοντας εναλλάξ ντομάτα και πιπεριά ανάμεσα στο χοιρινό. Αλατοπιπερώνουμε καλά τα κοντοσούβλια μας και τυλίγουμε το κάθε κοντοσούβλι με λαδόκολλα.



Διαβάστε περισσότερα giorgostsoulis.com

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved