Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2018
ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ:
ΗΛΙΟΣ - 26° 25' 21" ΖΥΓΟΣ
ΣΕΛΗΝΗ - 00° 20' 23" ΙΧΘΥΕΣ
ΕΡΜΗΣ - 14° 43' 48" ΣΚΟΡΠΙΟΣ
ΑΦΡΟΔΙΤΗ - 07° 00' 04" ΣΚΟΡΠΙΟΣ R
ΑΡΗΣ - 14° 35' 25" ΥΔΡΟΧΟΟΣ
ΔΙΑΣ - 25° 47' 59" ΣΚΟΡΠΙΟΣ
ΚΡΟΝΟΣ - 04° 02' 14" ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΟΥΡΑΝΟΣ - 00° 43' 34" ΤΑΥΡΟΣ R
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ - 14° 02' 52" ΙΧΘΥΕΣ R
ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ - 18° 50' 39" ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΒΟΡΕΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ - 02° 08' 29" ΛΕΩΝ R

Μιλφέιγ με φρούτα

#tsoulotip: Σε περίπτωση που μαλακώσει πολύ η ζύμη όταν την ανοίγουμε, πριν την ψήσουμε την επιστρέφουμε στο ψυγείο για 30 λεπτά να ξαναδέσει

Μιλφέιγ με φρούτα

ΥΛΙΚΑ

Υλικά για τα φρούτα:

100 γρ. raspberries

100 γρ. blueberries 

Για τη ζύμη:

150 γρ. αλεύρι γ.ο.χ.

1 πρέζα αλάτι

100 γρ. βούτυρο, παγωμένο & κομμένο σε κυβάκια

1 κ.σ. χυμό λεμονιού

1 αυγό, χτυπημένο

2 κ.σ. ζάχαρη άχνη

Υλικά για την κρέμα:

1 αυγό και 1 κρόκο αυγού

25 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική

200 γρ. ΝΟΥΝΟΥ εβαπορέ Γεύσεις Σπιτικές

20 γρ. αλεύρι γ.ο.χ.

1 κ.σ. βανίλια, εκχύλισμα

150 ml κρέμα γάλακος, πλήρης

1 κ.σ. ζάχαρη κρυσταλλική

Ζάχαρη άχνη, για το πασπάλισμα

Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com

Σχολιάστε
6 SHARES
ΣΧΟΛΙΑ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies