Σούπα πεπονιού με παγωτό βανίλια

#tsoulotip: Αν επιλέξετε να χρησιμοποιήσετε πράσινο πεπόνι μην προσθέσετε καθόλου νερό γιατί έχει ήδη αρκετή υγραασία η σάρκα του.

Σούπα πεπονιού με παγωτό βανίλια

ΥΛΙΚΑ


½ Πεπόνι (κατά προτίμηση κόκκινο)

4 κ.σ Νερό (προαιρετικά)

2 κ.γ Μέλι

2 κ.γ Τζίντζερ (φρεσκοτριμμένο)



Για το σερβίρισμα:

Παγωτό βανίλια

Τριμμένο μπισκότο



Διάβασε περισσότερα στο giorgostsoulis.com
©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved