Κεφτεδάκια γαλοπούλας με σάλτσα ντομάτας και μοτσαρέλα

Για ένα υπέροχο Κυριακάτικο τραπέζι!

Κεφτεδάκια γαλοπούλας με σάλτσα ντομάτας και μοτσαρέλα

#tsoulotip: Καλό θα ήταν το μείγμα του κιμά να το αφήσουμε 1 ώρα μέσα στο ψυγείο να βγάλει όλα του τα αρώματα και να σφίξει. Σε περίπτωση που δεν έχουμε τηγάνι που μπαίνει στο φούρνο, αδειάζουμε τη σάλτσα σε ένα πυρήμαχο σκεύος μαζί με τους κεφτέδες και ψήνουμε.

Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved