Παγωτό βανίλια (εύκολη βάση παγωτού)

Καλοκαίρι και παγωτό πάνε μαζί πάντα

Παγωτό βανίλια (εύκολη βάση παγωτού)

#tsoulotip: Η κρέμα γάλακτος πρέπει να είναι παγωμένη και προσοχή να μην τη παραχτυπήσετε στο μίξερ γιατί θα κόψει.

Υλικά για τη βάση του παγωτού (γεύση βανίλια):
70 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική
600 ml κρέμα γάλακτος, πλήρης
400 ml ζαχαρούχο γάλα

Για γεύση σοκολάτα:
300 γρ. κουβερτούρα, λιωμένη

Δες τη συνέχεια στο giorgostsoulis.com

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved