Πανσετάκια με γιαούρτι και δυόσμο

#tsoulotip: Επειδή η μαρινάδα έχει ζάχαρη το κρέας παίρνει γρήγορα χρώμα. Όποτε είμαστε προσεχτικοί στο ψήσιμο και ελέγχουμε συνεχώς να μη μας μαυρίσει το κρέας.

Πανσετάκια με γιαούρτι και δυόσμο

Υλικά:

1κιλό χοιρινή πανσέτα, κομμένη σε φέτες

Για τη μαρινάδα:

1κ.σ.σκόνη μουστάρδα

1κ.σ. καστανή ζάχαρη

1κ.σ. worcester sauce

1/2κ.σ. σκόρδο σκόνη

5-6κ.σ ελαιόλαδο και έξτρα για το ψήσιμο της πανσέτας

1 μέτριο κρεμμύδι, κομμένο σε κάθετες φέτες

Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved