Αλίκη Βουγιουκλάκη: Κινδύνεψε να χάσει την ζωή της δυο φορές σε γυρίσματα ταινιών

Δυο φορές κόντεψε να χάσει την ζωή της η Αλίκη Βουγιουκλάκη στα γυρίσματα ταινιών της. Μάλιστα το ένα ατύχημα έχει καταγραφεί από τις κάμερες και το έχουμε δει εκατοντάδες φορές στην ταινία, χωρίς να ξέρουμε ότι ήταν… πραγματικό.

Αλίκη Βουγιουκλάκη: Κινδύνεψε να χάσει την ζωή της δυο φορές σε γυρίσματα ταινιών

Το 1958 η Αλίκη Βουγιουκλάκη πρωταγωνιστούσε στην ταινία «Αστέρω». Σύμφωνα με το σενάριο, η ηθοποιός έπρεπε να γυρίσει μια σκηνή κατά την οποία θα κολυμπούσε σε ένα ποτάμι, όπου θα την έβλεπε ο συμπρωταγωνιστής της και θα την ερωτευόταν. Για τις ανάγκες του γυρίσματος η Βουγιουκλάκη και οι συνεργάτες της βρέθηκαν στον Ορχομενό, στις πηγές του Μαυροπόταμου. Η Αλίκη εμφανίστηκε με μια ρόμπα, έτοιμη για τη σκηνή. Ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτιζε την ώρα που δοκίμαζε με το πόδι της τη θερμοκρασία του νερού.

Αν και ήταν αρκετά δροσερό, η πρωταγωνίστρια φαινόταν αρκετά χαρούμενη και όταν τη ρώτησαν αν είχε πάρει τη μεγάλη απόφαση να βουτήξει στο παγωμένο νερό, απάντησε με θάρρος «ναι». Οι μηχανές ξεκίνησαν να γράφουν. Ο σκηνοθέτης Ντίνος Δημόπουλος έδωσε το σύνθημα και η Βουγιουκλάκη έπεσε στο ποτάμι. Τα ρεύματα του ποταμού, όμως, ήταν ισχυρά και η πρωταγωνίστρια παρασύρθηκε από το νερό μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα.

Διαβάστε περισσότερα στο Gossip-tv.gr

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved