Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2018
ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ:
ΗΛΙΟΣ - 22° 46' 43" ΖΥΓΟΣ
ΣΕΛΗΝΗ - 16° 50' 05" ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΕΡΜΗΣ - 09° 22' 29" ΣΚΟΡΠΙΟΣ
ΑΦΡΟΔΙΤΗ - 08° 42' 14" ΣΚΟΡΠΙΟΣ R
ΑΡΗΣ - 12° 44' 03" ΥΔΡΟΧΟΟΣ
ΔΙΑΣ - 25° 02' 48" ΣΚΟΡΠΙΟΣ
ΚΡΟΝΟΣ - 03° 48' 06" ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΟΥΡΑΝΟΣ - 00° 52' 31" ΤΑΥΡΟΣ R
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ - 14° 07' 06" ΙΧΘΥΕΣ R
ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ - 18° 48' 47" ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΒΟΡΕΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ - 02° 12' 06" ΛΕΩΝ R

Καρκίνος παχέος εντέρου: Ποια γαλακτοκομικά μειώνουν τον κίνδυνο

Τον ρόλο των γαλακτοκομικών προϊόντων στην εκδήλωση του καρκίνου του παχέος εντέρου (ορθοκολικός καρκίνος) ανέλυσαν ερευνητές από τις ΗΠΑ.

Καρκίνος παχέος εντέρου: Ποια γαλακτοκομικά μειώνουν τον κίνδυνο

Όπως οι ίδιοι αναφέρουν, τα διαθέσιμα επιστημονικά δεδομένα έχουν υποδείξει πως όσο μεγαλύτερη είναι η κατανάλωση γαλακτοκομικών τόσο μικρότερος φαίνεται να είναι ο κίνδυνος εμφάνισης της συγκεκριμένης μορφής καρκίνου, ωστόσο μέχρι τώρα δεν είχε εξεταστεί αν διαφέρει η επίδραση των γαλακτοκομικών ανάλογα με την περιεκτικότητά τους σε λιπαρά ή τον βαθμό ζύμωσης που έχουν υποστεί.

Διαβάστε περισσότερα στο Onmed.gr

Σχολιάστε
ΣΧΟΛΙΑ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies