Καρκίνος παχέος εντέρου: Ποια γαλακτοκομικά μειώνουν τον κίνδυνο

Τον ρόλο των γαλακτοκομικών προϊόντων στην εκδήλωση του καρκίνου του παχέος εντέρου (ορθοκολικός καρκίνος) ανέλυσαν ερευνητές από τις ΗΠΑ.

Καρκίνος παχέος εντέρου: Ποια γαλακτοκομικά μειώνουν τον κίνδυνο

Όπως οι ίδιοι αναφέρουν, τα διαθέσιμα επιστημονικά δεδομένα έχουν υποδείξει πως όσο μεγαλύτερη είναι η κατανάλωση γαλακτοκομικών τόσο μικρότερος φαίνεται να είναι ο κίνδυνος εμφάνισης της συγκεκριμένης μορφής καρκίνου, ωστόσο μέχρι τώρα δεν είχε εξεταστεί αν διαφέρει η επίδραση των γαλακτοκομικών ανάλογα με την περιεκτικότητά τους σε λιπαρά ή τον βαθμό ζύμωσης που έχουν υποστεί.

Διαβάστε περισσότερα στο Onmed.gr

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved