«12ο Πρόγραμμα Αλληλεγγύης» ΒΙΑΝΕΞ Α.Ε & ΒΙΑΝ Α.Ε - Πασχαλινή δράση για το «Κάνε Μια Ευχή Ελλάδος»

Στο «Make-A-Wish / Κάνε Μια Ευχή Ελλάδος», την οργάνωση που εκπληρώνει ευχές παιδιών με σοβαρές ασθένειες, αφιέρωσαν φέτος οι εταιρείες ΒΙΑΝΕΞ Α.Ε και ΒΙΑΝ Α.Ε του Ομίλου Γιαννακόπουλου το πασχαλινό, «12ο Πρόγραμμα Αλληλεγγύης».

«12ο Πρόγραμμα Αλληλεγγύης» ΒΙΑΝΕΞ Α.Ε & ΒΙΑΝ Α.Ε - Πασχαλινή δράση για το «Κάνε Μια Ευχή Ελλάδος»

Την Τετάρτη 19 Μαρτίου 2018, εργαζόμενοι της ΒΙΑΝΕΞ Α.Ε και ΒΙΑΝ Α.Ε συμμετείχαν εθελοντικά στην κατασκευή πασχαλινών λαμπάδων, στο Αμφιθέατρο των Κεντρικών Γραφείων της ΒΙΑΝΕΞ, στη Βαρυμπόμπη. Οι εθελοντές ετοίμασαν, με ιδιαίτερη φροντίδα, τις λαμπάδες σε σχέδιο που δημιουργήθηκε μόνο για το προσωπικό του Ομίλου.

Easter2018 b

Η επιτυχία του προγράμματος ήταν πολύ μεγάλη, καθώς οι λαμπάδες εξαντλήθηκαν μέσα σε μία ημέρα και κατασκευάστηκε νέα, τριπλάσια ποσότητα από την αρχική, η οποία και αυτή εξαντλήθηκε αμέσως.

Τα χρήματα από την πώληση των λαμπάδων παραδόθηκαν στην οργάνωση «Κάνε Μια Ευχή Ελλάδος», συμβάλλοντας στο σημαντικό έργο της για την πραγματοποίηση των πιο βαθιών επιθυμιών παιδιών 3-18 ετών, με σοβαρές και απειλητικές ασθένειες. Ενισχύοντας με δύναμη και ελπίδα τον αγώνα για ζωή αυτών των παιδιών, οι εργαζόμενοι του Ομίλου Γιαννακόπουλου με τη στήριξη και της Διοίκησης, απέδειξαν την έντονη ευαισθησία τους, όπως κάνουν πάντα σε θέματα αλληλεγγύης.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved