Σοβαρές καταγγελίες Παυλίδου για άγριο ξυλοδαρμό της από τον Παπαγιάννη! «Με άρπαξε από το λαιμό»

Ένα πραγματικά ανεκδιήγητο περιστατικό συνέβη ανάμεσα σε δύο ηθοποιούς πρώτης γραμμής, τη Σοφία Παυλίδου και τον Μάνο Παπαγιάννη. Η ηθοποιός μάλιστα μιλάει στην κάμερα εναντίον του συναδέλφου της, κατηγορώντας τον για άγριο ξυλοδαρμό εις βάρος της.

Σοβαρές καταγγελίες Παυλίδου για άγριο ξυλοδαρμό της από τον Παπαγιάννη! «Με άρπαξε από το λαιμό»

Όπως πρώτο αποκάλυψε το Nassos blog σήμερα το πρωί, στα παρασκήνια της θεατρικής παράστασης «Πετάει, πετάει» συνέβη κάτι που δεν χωράει ανθρώπινος νους. Οι δύο ηθοποιοί, σύμφωνα με το ρεπορτάζ ήρθαν σε έντονη αντιπαράθεση, με τη Σοφία Παυλίδου να κάνει λόγο για άγριο ξυλοδαρμό εις βάρος της από τον συμπρωταγωνιστή της Μάνο Παπαγιάννη. Η ίδια μάλιστα, μίλησε γι’ αυτό στην εκπομπή «Αποκαλυπτικά» σε αντίθεση με τον Μάνο Παπαγιάννη ο οποίος, όπως υποστήριξε ο Μένιος Φουρθιώτης δεν εμφανίστηκε ούτε στο τηλέφωνο προκειμένου να τοποθετηθεί για το συγκεκριμένο θέμα. Το μόνο σίγουρο είναι πως η υπόθεση θα πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης ύστερα από μήνυση που κατέθεσε η Σοφία Παυλίδου εις βάρος του Μάνου Παπαγιάννη.

«Τη Πέμπτη το βράδυ στις 23.20 που τελείωσε η παράστασή μας ανέβηκα στο καμαρίνι μου και ο κύριος Παπαγιάννης που το καμαρίνι του βρίσκεται στον κάτω όροφο με ρώτησε για ποιον λόγο....

Διαβάστε περισσότερα στο Gossip-tv.gr

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved