Καιρός: Νέα επιδείνωση με χιόνια, τσουχτερό κρύο και θυελλώδεις ανέμους

Kαιρός: Ο χιονιάς «σαρώνει» τη χώρα - Βρέθηκε σώος κτηνοτρόφος που αγνοούνταν στη Φθιώτιδα - Γολγοθάς για εκατοντάδες οδηγούς που εγκλωβίστηκαν από το Μαρτίνο έως και το Κάστρο – Ποιοι δρόμοι είναι κλειστοί – Πού θα «χτυπήσει» η κακοκαιρία τις επόμενες ώρες

Καιρός: Νέα επιδείνωση με χιόνια, τσουχτερό κρύο και θυελλώδεις ανέμους

Μεγάλο μέρος της κεντρικής κυρίως χώρας αντιμετώπισε πολλά προβλήματα το περασμένο βράδυ λόγω των κακών καιρικών συνθηκών που επικράτησαν στην ευρύτερη περιοχή.

Σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία και το έκτακτο δελτίο που είναι σε ισχύ ο καιρός κατά τη διάρκεια της ημέρας θα παρουσιάσει βελτίωση ωστόσο από το βράδυ θα τα «γυρίσει» με νέα πρόσκαιρη επιδείνωση που θα έχει ως αποτέλεσμα νέες χιονοπτώσεις κυρίως στα κεντρικά και ανατολικά της χώρας.

Δείτε αναλυτική πρόγνωση για τον καιρό στη συνέχεια του άρθρου.

Προβλήματα στα λιμάνια από τους ισχυρούς ανέμους – Πού ισχύει το απαγορευτικό

Προβλήματα στις ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες προκαλούν οι ισχυροί βόρειοι άνεμοι σε πολλές θαλάσσιες περιοχές, που κατά τόπους στο Αιγαίο φθάνουν τα 8 με 9 μποφόρ.

Σε ισχύ είναι απαγόρευση απόπλου από τα λιμάνια της Ραφήνας και του Λαυρίου, ενώ από τον Πειραιά δεν θα εκτελεστεί το δρομολόγιο του «Blue Star Delos» για Κυκλάδες.

Διαβάστε περισσότερα στο Newsbomb.gr

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved