Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού: Πού θα «χτυπήσει» η κακοκαιρία τις επόμενες ώρες

Καιρός: Σε κλοιό κακοκαιρίας είναι η χώρα από το πρωί της Πέμπτης (21/12) με πυκνές χιονοπτώσεις να σημειώνονται σε αρκετές περιοχές κυρίως της κεντρικής, βόρειας και νότιας χώρας δίνοντας μαγευτικές χειμωνιάτικες εικόνες αλλά και θερμοκρασίες υπό το μηδέν αλλά και ισχυρές βροχές και καταιγίδες.

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού: Πού θα «χτυπήσει» η κακοκαιρία τις επόμενες ώρες

Σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας που βρίσκεται σε ισχύ τα φαινόμενα θα επηρεάσουν τις επόμενες ώρες τα Κύθηρα, την Πελοπόννησο (ανατολική και νότια). Ισχυρές κατά περιόδους βροχές σημειώνονται στην Ευρυτανία της Φωκίδα, την ανατολική Στερεά (Φθιώτιδα, Βοιωτία, Εύβοια).

Πυκνές κατά διαστήματα χιονοπτώσεις στην Πελοπόννησο και κυρίως στα ορεινά. Στις υπόλοιπες περιοχές καθώς και στη Θεσσαλία κατά διαστήματα θα χιονίσει και στα ημιορεινά.

Επιπλέον ισχυρές βροχές και καταιγίδες είναι πιθανό να σημειωθούν από το μεσημέρι στην Κρήτη, τις Κυκλάδες και τη νύχτα στο ανατολικό Αιγαίο και τα Δωδεκάνησα. Πυκνές χιονοπτώσεις θα σημειωθούν τη νύχτα στα ορεινά της Κρήτης (κυρίως στα δυτικά).

Διαβάστε περισσότερα στο Newsbomb.gr

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved