Το tweet που έκανε τον Λιάγκα να δακρύσει

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος μίλησε για την συνεργασία του με τον Γιώργο Λιάγκα, την αποκατάσταση της σχέσης τους και αποκάλυψε ποιο tweet έκανε τον παρουσιαστή να δακρύσει.

Το tweet που έκανε τον Λιάγκα να δακρύσει

Στο Late Night είναι ξανά μαζί με τον Γιώργο Λιάγκα. Και το απολαμβάνει. Όμως όταν του έγινε η πρόταση δεν πέταξε από τη χαρά του: «Δεν μου άρεσε η πρόταση στην αρχή για δυο λόγους. Γιατί έχουμε και οι δυο εξελιχθεί, γινόμαστε πιο σκληροί όσο μεγαλώνουμε και δεν ήξερα πως θα ήταν με τον Γιώργο και δεύτερον γιατί είχε πάει τόσο καλά το «Πρωινό» που φοβούμουν να μην τεθεί σε σύγκριση» εξήγησε στο Secret.

Η σχέση τους για μια περίοδο «πάγωσε» όμως τώρα είναι ξανά κολλητοί. Τα βρήκαν πολύ πριν συνεργασθούν και αυτό τους βοηθάει πολύ. Το ότι μιλάνε με τα μάτια: «Ακόμα και όταν δεν μιλούσαμε έλεγα πως είχαμε την απόλυτη αντρική χημεία που δύσκολα φαίνεται στην τηλεόραση. Η ανασφάλεια που είχα για το Late Night, χάθηκε από το πρώτο λεπτό που συναντηθήκαμε με τον Γιώργο. Αν δεν τα είχαμε βρει δεν υπήρχε περίπτωση να συνεργαστούμε. Και με την Μαίρη Συνατσάκη είμαστε φίλοι όμως η συνεργασία δεν πήγε καλά, δεν βγήκε η χημεία στον αέρα. Με τον Γιώργο είμαστε η συνέχεια του άλλου. Κάνουμε και παρέα με εμπιστεύεται είμαι το δεξί του χέρι».

Διαβάστε περισσότερα στο Gossip-tv.gr

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved