Οκτώ πράγματα που θα θυμούνται τα παιδιά σου για εσένα, όταν μεγαλώσουν

Υπάρχουν στιγμές των παιδικών μας χρόνων με φίλους, συμμαθητές, με την οικογένεια μας, που είναι αποτυπωμένες στο μυαλό μας ως γλυκές αναμνήσεις.

Οκτώ πράγματα που θα θυμούνται τα παιδιά σου για εσένα, όταν μεγαλώσουν

Κάποιες με το πέρασμα των χρόνων τείνουν να ξεθωριάσουν και αντικατασταθούν με μία ανάμνηση του τύπου: «ως παιδί θυμάμαι ότι έπαιξα πολύ». Υπάρχουν, όμως, και κάποιες στιγμές, που ήταν τόσο δυνατές, που τις θυμόμαστε καθ’ όλη τη διάρκεια της ζωής μας και που αντιστέκονται στο ξεθώριασμα του χρόνου. Στιγμές με παιδικούς φίλους, αλλά κυρίως με την οικογένεια μας.

Μπορούμε να θυμηθούμε δηλαδή, μία συνήθεια που είχαμε με τη μητέρα μας, όπως να πηγαίνουμε βόλτες στην παιδική χαρά. Να θυμηθούμε ότι κάθε Κυριακή πρωί η γιαγιά ή ο παππούς μάς πήγαινε στην εκκλησία και μετά περνούσαμε από το φούρνο και μας έπαιρνε ένα γλυκό. Να θυμηθούμε το μπαμπά, όταν επέστρεφε στο σπίτι και παίζαμε. Γλυκές αναμνήσεις, που μας συντροφεύουν για όλη μας τη ζωή.

Γι΄ αυτό, επειδή υπάρχουν κάποια πράγματα, κάποιες συνήθειες, που αποτυπώνονται στο παιδί, μπορούμε να κάνουμε τα παρακάτω, ώστε και το δικό μας, μεγαλώνοντας να έχει να θυμάται γλυκές στιγμές, που μοιράστηκε μαζί μας.

Διαβάστε περισσότερα στο Mothersblog.gr

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved