Μία επιστημονική εξήγηση: Γιατί «κολλάς» με αυτόν που δεν απαντάει στα μηνύματά σου;

Σε περίπτωση που είχες απορία, στη λύνουμε

Μία επιστημονική εξήγηση: Γιατί «κολλάς» με αυτόν που δεν απαντάει στα μηνύματά σου;

Συνηθίζουμε να λέμε ότι ό, τι αξίζει σε παιδεύει, όπως φυσικά και αυτός που σε αγαπάει. Παρόλα αυτά, ποτέ μου δεν κατάλαβα, γιατί θα πρέπει μία σχέση, ένας έρωτας ή μία αγάπη να ξεκινάει με άσχημες προϋποθέσεις και μέχρι να πάρει την τελική της μορφή να σου… σπάει κυριολεκτικά τα νεύρα. Κι όμως, οι ειδικοί σε θέματα σχέσεων, υποστηρίζουν ότι η συγκεκριμένη διαστροφή δεν είναι μόνο δική σου, αλλά επηρεάζει ένα πολύ μεγάλο ποσοστό των σεξουαλικά ενεργών ενηλίκων εκεί έξω.

Το αιώνιο ερώτημα λοιπόν, είναι το εξής απλό και αληθινό: Γιατί κολλάμε με άτομα που δείχνουν να μην ενδιαφέρονται για εμάς, και δεν μπαίνουν καν στη διαδικασία να μας απαντήσουν σε ένα μήνυμα ή μία κλήση; Το σκηνικό γνωστό και επαναλαμβανόμενο: Βγαίνετε κάποια ραντεβού, περνάτε καλά –ίσως και ονειρεμένα;-και ένα ωραίο πρωινό εκείνος απλά εξαφανίζεται. Τα μηνύματα δεν παίρνουν απάντηση, και τα σενάρια όπως είναι λογικό αρχίζουν να κατακλύζουν τον εγκέφαλό σου. Όσο κουλ κι αν είσαι, και όσο κι αν έχεις άλλους 10 να ασχοληθείς, ο συγκεκριμένος θα σε απασχολήσει και μάλιστα πολύ.

Η κλινική ψυχολόγος Jennifer Taitz και ειδική σε θέματα σχέσεων, υποστηρίζει ότι το συγκεκριμένο είναι μία άκρως φυσιολογική συμπεριφορά. «Έχει να κάνει με τη...

Διαβάστε περισσότερα στο Queen.gr

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved