Δολοφονία Ζαφειρόπουλου: Τα τελευταία λόγια του δικηγόρου στον συνεργάτη του

«Απείλησαν και μένα να με σκοτώσουν» - Τι είπε στην κατάθεσή του ο ασκούμενος δικηγόρος που θεωρείται πρόσωπο – «κλειδί» στην υπόθεση του στυγερού εγκλήματος

Δολοφονία Ζαφειρόπουλου: Τα τελευταία λόγια του δικηγόρου στον συνεργάτη του

Οι αστυνομικοί έκαναν λόγο για καλά οργανωμένο έγκλημα το οποίο είχε σχεδιαστεί λεπτομερώς, ενώ δεν αποκλείουν ακόμη και το ενδεχόμενο η στυγερή δολοφονία να είναι εκτέλεση συμβολαίου θανάτου.

Συγκλονισμένος από τη δολοφονία του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου είναι ο στενός του συνεργάτης που ήταν στο γραφείο τη στιγμή του φονικού.

Ο ίδιος έδωσε κατάθεση στους αστυνομικούς περιγράφοντας με κάθε λεπτομέρεια τα όσα συνέβησαν στο νεοκλασικό της οδού Ασκληπιού στα Εξάρχεια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο συνεργάτης του γνωστού ποινικολόγου υποστήριξε πως οι δράστες είχαν ζητήσει να μιλήσουν με τον Μιχάλη Ζαφειρόπουλο για μια πολύ σοβαρή υπόθεση.

Το ραντεβού του θανάτου κλείστηκε με σκοπό να συζητηθεί μια υπόθεση με αλλοδαπούς που φέρεται να χειριζόταν το δικηγορικό γραφείο του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου. Όμως ούτε ο συνεργάτης του, ούτε ο ίδιος φέρεται να γνώριζαν τους δύο άνδρες.

Διαβάστε περισσότερα στο Newsbomb.gr

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved