Όλοι μαζί για τον Χριστόφορο : Το 5χρονο αγόρι έχει ανάγκη τη στήριξή μας

Ο Χριστόφορος είναι μόλις 5 ετών και πριν από τρεις μήνες διαγνώστηκε με έναν από τους πιο σπάνιους και δύσκολους παιδικούς όγκους εγκεφάλου, «Γλοίωμα εγκεφαλικού στελέχους» ή διεθνώς Diffuse Intrinsic Pontine Glioma - D.I.P.G.

Όλοι μαζί για τον Χριστόφορο : Το 5χρονο αγόρι έχει ανάγκη τη στήριξή μας

Εμφανίζεται σε παιδάκια ηλικίας 4-10 ετών χωρίς δυνατότητα εγχείρησης και με τις συμβατικές θεραπείες αναποτελεσματικές. Οι γονείς του, Κωνσταντίνος Κωνσταντόπουλος και Αναστασία Βασκούδη, μετά το αρφικό σοκ, κινητοποιήθηκαν άμεσα προκειμένου να δουν τι μπορούν να κάνουν για το παιδί τους. Μετά από πολλή έρευνα και επικοινωνία με διάφορα κέντρα αναφοράς σε όλο τον κόσμο βρήκαν μια πρωτοποριακή θεραπεία για το DIPG, σε εξειδικευμένο ογκολογικό κέντρο στην πόλη Monterrey του Μεξικού (Institutode Oncología Intervencionista). Μία θεραπεία (ενδοαρτηριακός χημειοεμβολισμός σε συνδυασμό με ανοσοθεραπεία) με πολύ καλά και ελπιδοφόρα μέχρι τώρα αποτελέσματα.

Όμως οι θεραπείες κοστίζουν και δυστυχώς τα χρήματα της οικογένειας δεν επαρκούν για να μπορέσει ο μικρός Χριστόφορος να δώσει τη δική του μάχη για τη Ζωή. Για το λόγο αυτό η οικογένεια ζητά από όποιον μπορεί να γίνει σύμμαχος στην τιτάνια προσπάθεια που καταβάλλουν.

Διαβάστε περισσότερα στο Mothersblog.gr

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved