Προβλέψεις για το Χρηματιστήριο 23/1

Ενεφάνη Εξκάλιμπερ;

Παπασταύρου Λίντα
Προβλέψεις για το Χρηματιστήριο 23/1







από το Γ. Μπαρδόπουλο






20090515_John_Bardopoulos




























201201_16_20_GD

Το σαββατοκύριακο που πέρασε, τα γεγονότα είχαν μεγάλο ενδιαφέρον, πρέπει να το ομολογήσουμε. Ακόμα πιο εντυπωσιακό ήταν το τηλεοπτικό πρωινό στα κανάλια. Είναι δύσκολο να κάνεις τηλεοπτικό μάθημα για το πώς σώζεται μια χώρα μειώνοντας το χρέος της (βάζοντας καινούργιο, φυσικά, μεγαλύτερο από το προηγούμενο). Αν εσείς περιμένετε να σωθούμε, με λογιστικό τρόπο, κάνετε λάθος! Μια χώρα σώζεται από το χρέος της… χρεώνοντας την. Όλο το πρωινό της Παρασκευής έδωσαν και πήραν «οι συνομιλίες και πληροφορίες από τον Νταλάρα» μέχρι που μάθαμε ότι θα έχουμε και ανασχηματισμό… Πάντως το IIF για αύριο Τρίτη έχει προγραμματίσει συνέντευξη Τύπου για να δούμε τα νέα … της Αλεξάνδρας. Από την περασμένη Τρίτη, ο κος Προβόπουλος τα είπε: «Θα είχαμε γλιτώσει την κρίση, αν έπαιρνε εγκαίρως μέτρα η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ». Όπως είναι φυσικό η δήλωση εξόργισε το αναφερόμενο κόμμα, άρχισε μια ανταλλαγή δηλώσεων ώσπου και ο Χρήστος Πρωτοπαπάς τον κάλεσε στην Ελληνική Βουλή για να δώσει εξηγήσεις. Συμπεριφορά, ε!

Βέβαια, υπάρχει και η δικογραφία από τον οικονομικό εισαγγελέα κο Πεπόνη, έναν από αυτούς που παραιτήθηκαν όπου μαζί με τον κο Μουζακίτη έδωσαν τον σχετικό φάκελο στον Υπουργό Δικαιοσύνης κο Μιλτιάδη Παπαϊωάννου. Και εδώ, κύκλοι φέρεται να λένε ότι επλήγη το κύρος της Ελληνικής δικαιοσύνης καθώς έχει ζητηθεί να ασκηθεί, λέει, δίωξη κατά του αξιότιμου πρώην, Πρωθυπουργού, κου Γεωργίου Παπανδρέου, και του ατυχούς Γ. Παπακωνσταντίνου.

Ο κος Σημίτης, πάντως είπε προ ημερών ότι είναι «μοιραίο λάθος η υπογραφή του μνημονίου». Ένα χρόνο έκανε τα μάθει τα νέα ο ικανότατος, πρώην Πρωθυπουργός μας. Οι πληροφορίες για ελληνικά πετρελαϊκά κοιτάσματα λένε ότι υπολογίζονται γύρω στα 4 δις ευρώ ετησίως, χωρίς να έχουμε πλήρη εικόνα για τα Ελληνικά κοιτάσματα στην ευρύτερη περιοχή της Ελλάδας και ο κος Καρατζαφέρης προτείνει στην κυβέρνηση Παπαδήμου να ορίσει την Ελληνική ΑΟΖ ενώ την ίδια στιγμή ένας δανειστής μας, ο κος Robert Raugh της Hedge Fund Gramercy, λέει ότι «είναι θνησιγενές το ελληνικό PSI και ότι έρχονται και αλλά κουρέματα». Η JP Morgan υπολογίζει ότι το παραπάνω Fund κατέχει ελληνικά ομόλογα 50 δισεκατομμυρίων ευρώ. Κάτι τέτοια ακούει ο διπλανός σας και έχει αυτή την μελαγχολική σκιά στο βλέμμα του…

Τώρα για την παραπάνω εικόνα, τι να πούμε τι να ομολογήσουμε; Στο ετήσιο δελτίο μας, πριν τρεις εβδομάδες δηλαδή, λέγαμε: «Από χρηματιστηριακής πλευράς, ο Ιανουάριος και ο Φεβρουάριος αναμένεται να παίξουν, πιθανόν και πάλι, το ίδιο περσινό παιχνίδι, σε μικρότερη ένταση φυσικά και με άλλη μορφή σεναρίου, καθώς αμέσως με την επιστροφή στην καθημερινότητα θα αρχίσει η χειμερινή επίθεση σε όλους τους Έλληνες, φυσικά και στο ΧΑΑ. Και στην γιορτή των ερωτευμένων ή κάπου εκεί κοντά, αναμένεται να έχουμε σημαντικές οικονομικές εξελίξεις ανάλογων θεμάτων, συμφωνιών και κυβερνητικών δεσμεύσεων που άρχισαν από τον Δεκέμβριο του 2011. Αυτή την στιγμή έχουμε -σαν κράτος- διέλευση του Δία από τον δωδέκατο γενέθλιο μας και στον Ταύρο. Η συνομωσία και οι προδοτικές δεσμεύσεις που θα αναλάβουμε για χρέη μας στα οικονομικά έχει να πάει σύννεφο και με παραμύθι που παίρνει Όσκαρ.».

Για την εβδομάδα που μόλις πέρασε: «Για την τρίτη εβδομάδα, από τις 16/1 έως τις 20/1, αναμένεται να έχουμε καθοδικές τάσεις», και είναι φανερό ότι είμαστε λάθος, καθώς έχει επικρατήσει η προηγούμενη ερμηνεία.

Και για την τελευταία εβδομάδα του μήνα: «Για την τέταρτη εβδομάδα, από τις 23/1/ έως τις 27/1, αναμένεται να έχουμε άνοδο την Δευτέρα 23, και τις υπόλοιπες μέρες κάθοδο. Σημαντική θα είναι η Παρασκευή 27, όπου θα βγουν στην πιάτσα παραμυθία, θρύλοι, φήμες για νίκη του καλού επί του κακού, κάπου εκεί θα αποκτήσουμε και το ιερό ξίφος, το Εξκάλιμπερ, παρόμοια ιερά όπλα όπου νικάμε τους κακούς και βγαίνουμε απόλυτοι νικητές. Για τις δυο τελευταίες μέρες του μήνα δεν αλλάζει τίποτα από την πτωτική πορεία». Θα δείξει.. Πάντως είναι σημαντικός ο τζίρος την Παρασκευή που είναι κοντά στα 100 εκατομμύρια ευρώ. Όπως έχουμε πει σε παλιότερα δελτία μας, η όποια άνοδος πρέπει να γίνει με σημαντικό τζίρο, πάνω από 100 εκατομμύρια και καθημερινά για εβδομάδες.

Μην ξεχνάτε λοιπόν ότι αυτή την εβδομάδα περιμένουμε να αποκτήσουμε το Εξκάλιμπερ γι’ αυτό προετοιμαστείτε ανάλογα!






Oι αστρολογικές προβλέψεις για την ημερήσια Intraday κίνηση (+- 3 λεπτά)











23 1 2012

Ανοδικό Άνοιγμα 10:30

Καθοδική Στροφή 11:20

Ανοδική Στροφή 11:40

Καθοδική Στροφή 12:08

Ανοδική Στροφή 12:23

Καθοδική Στροφή 12:32

Ανοδική Στροφή 12:36

Καθοδική Στροφή 13:31

Ανοδική Στροφή 13:44

Καθοδική Στροφή 13:57

Ανοδική Στροφή 13:58

Καθοδική Στροφή 14:55

Ανοδική Στροφή 15:06

Καθοδική Στροφή 15:14

Ανοδική Στροφή 15:39

Καθοδική Στροφή 15:50

Ανοδική Στροφή 15:51

Καθοδική Στροφή 16:13

Ανοδική Στροφή 16:14

Καθοδική Στροφή 16:45

Ανοδική Στροφή 16:57


©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved