Ολική Ηλιακή Έκλειψη Αυγούστου στον Λέοντα

Η Ηλιακή έκλειψη του Αυγούστου 2017

Ολική Ηλιακή Έκλειψη Αυγούστου στον Λέοντα

Σήμερα, Δευτέρα 21 Αυγούστου 2017, κορυφώνεται η δεύτερη Έκλειψη μέσα στον μήνα, Ολική Ηλιακή αυτή την φορά, που συνοδεύει τη Νέα Σελήνη.

Σας το λέμε μέρες τώρα ότι ο Αύγουστος είναι ίσως ο πιο ενδιαφέρων μήνας έως τώρα!

Η Έκλειψη πραγματοποιείται στην 28° 52’ του Λέοντα και θα είναι ορατή από ολόκληρη τη Βόρεια Αμερική, την Αυστραλία, την Ασία, την Ανταρκτική, τη Βόρεια Ευρώπη και θα έχει διάρκεια 2 λεπτά και 40 δευτερόλεπτα.

Έχει μεγάλο ενδιαφέρον να παρατηρήσουμε παρακάτω το βίντεο της ΝΑΣΑ

Solar eclipse animate 2017Aug21T

Η έκλειψη Ηλίου και η επιρροή της στα 4 ζώδια που -κυρίως- επηρεάζει:

ΤΑΥΡΟΣ
Μπορεί να σας στρέψει την προσοχή σε οικογενειακά θέματα (αυτό το μοτίβο, σας περιτριγυρίζει όλο το μήνα, δώστε βάση), ζητώντας μάλιστα και την παρέμβαση σας.

Αλλά προσέξτε τα λόγια σας -έχουμε και ανάδρομο Ερμή, μην το ξεχνάτε αυτο - και μην διασχίσετε γραμμές που δεν πρέπει.

ΛΕΩΝ
Η Ηλιακή έκλειψη πραγματοποιείται στο ζώδιο σας αλλα και η Σεληνιακή που προηγήθηκε σας επηρέαζε αρκετά. Μπορεί να κληθήκατε να αντιμετωπίσετε σκληρές καταστάσεις, τώρα όμως, με αυτή την έκλειψη, ήρθε η ώρα να κάνετε τον απολογισμό σας και να δείτε με ποιόν τρόπο θα ξαναχτίσετε την ίδια σας την εικόνα, ώστε πρώτα από όλα, εσείς οι ίδιοι να μπορέσετε να βιώσετε τον εαυτό σας και να είστε ικανοποιημένοι

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Υπάρχει περίπτωση, σε συνδυασμό με τον ανάδρομο Ερμή που "τρέχει" παράλληλα με την έκλειψη, οι σκέψεις σας, να αποδιοργανωθούν λιγάκι. Αφήστε πρώτα τον ανάδρομο και την έκλειψη να περάσουν και να πάνε στο καλό.

Μην βάλετε επιπλέον σκοτούρες στο κεφάλι σας, αλλά μην αγνοήστε κι όσα αγαπημένα πρόσωπα έχετε στην ζωή σας. Με λίγη προσοχή κι ισορροπία, ούτε οι εκλείψεις, ούτε κι ο ανάδρομος, θα σας αφήσουν κανένα σημάδι! Καλά να περάσετε!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Θα βιώσετε πολύ πάθος αλλά και πολύ λάθος με πολλές παρεξηγήσεις. Βεβαίως και θα νιώσετε την έκλειψη και σε συνδυασμό με τον ανάδρομο Ερμή θα σας ταρακουνήσει αρκετά βάζοντας σας ακόμα ένα εμπόδιο που πρέπει να ξεπεράσετε. Πάρτε απόφαση, λοιπόν, ότι θα πρέπει να αποφύγετε τις εκτεταμένες και ανούσιες συζητήσεις με το έτερο ήμισυ.

SHMEIAEKLEIPSIS
©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved